Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under april 2015

Av Anders Leander - 26 april 2015 16:00Granskning Sverige publicerades den 8 mars 2014 Granskning Sverige's premiär.
Lyssna på när Bengt Westerberg, fd partiledare för folkpartiet, blir ställd av frågan om vad begreppet "alla människors lika värde" betyder. Lyssna på när Ola Ullsten, fd statsminister, berättar att Bengt Westerberg flörtade med kommunismen som ung.
 
Lyssna på Hans Blix, fd utrikesminister och FN-ambassadör, när han chockat förstår att begreppet "värde" är en felöversättning. Dessutom berättar experten Anna-Lena Lodenius om svårigheter, när man börjar prata om "allas lika värde". Granskning Sverige är det första opolitiska medborgarjournalistiska radioprogrammet i Sverige, som vågar ställa obekväma frågor till makthavarna.

Hjälp till och ring till journalister och politiker och ställ frågor. Köp en kontantkortstelefon (t ex på MediaMarkt), en telefoninspelningsmikrofon och en diktafon (t ex på Kjell & Company).

Ring, ställ dina frågor, spela in och skicka filen till granskningsverige@gmail.com.

Alla människors lika värde" är det ett kodord för "fri invandring". Begreppet används ju hela tiden som ett vapen när man diskuterar om att minska invandringen, då säger någon att man inte kan göra det för att "alla är lika värda". Det som är absurt är att dessa PK-idioter verkar tro att icke-Svenska medborgare ska ha samma rättigheter som Svenska medborgare, dvs att man har lika mycket rätt att bo här oavsett om man är medborgare eller ej. Man pratar också om "lika värde" när det snackas om att utvisa kriminella utlänningar.
Källa:  Granskning SverigeANNONS
Av Anders Leander - 26 april 2015 12:45Nanna skriver på sin Facebook:


Blodet strömmar från min mun, på baksidan av mitt huvud från andra sår. Min läpp är uppdelad i två delar, hela vägen upp till näsan. ... Jag förstår inte .. jag har en massa frågor. Varför? Varför oss?


Vad är meningen med detta extrema våld? Vad händer i huvudet på de invandrare, när de ser ett par som är på väg hem på julafton? Jag är fylld med hat, frustration och sorg. Jag vill inte ha dem i mitt kvarter, min stad, eller mitt land.  Svaret för Nannas frågor är samma svar som, varför muslimer dödar [mördar], lemlästar, våldtar och förföljer icke-muslimer i hela världen:

Koranens order till muslimer är att göra det.  Paret gick längs platsen Enghaveplads i Köpenhamnsområdet som också är känt för att vara kriminellt av muslimer. När en ung kille kom cyklandes, han var säkert bara 16-17 år, men verkade vilja ha igång konfrontation med oss.

"Vad vill du? Har du ett problem ", frågade han oss flera gånger och hoppade av sin cykel, säger Nanna till Ekstra Bladet.

Vid ett tillfälle frågar Mads den unge killen "Vad - vad vill du?" och tonåringen går amok.

Nanna beskriver hur killen träffar Mads i huvudet med en glasflaska.

Plötsligt kommer fler ungdomar kommer upp från en källare. De är beväpnade med järnkedjor, sådana som man använder för låsning skotrar och motorcyklar. De attackerar Mads. Han försvarar sig, slag och sparkar regnar ner på honom, och snart faller han till marken.

"Han skrek åt mig att jag skulle springa, men jag var rädd att de skulle döda honom. Så jag ingrep, säger Nanna Woodsman".

Hon slogs till marken och fick slag i ansikte med järnkedjor. Därefter sprang ungdomarna iväg. ...

Nanna drabbades slag direkt i ansiktet med kedjorna och bland annat tappade hon en tand och fick en delad läpp.  "Enligt åtalet började anfallet vid ca 00.10 på Vesterbro i Köpenhamn natten till juldagen då som Mads Schøllhammer fick ett hårt slag mot huvudet med en glasflaska och som splittrades i hans skalle.

Sedan fick han flera slag mot huvudet med ett kedjelås och med ett wirelås och de ung muslimska männen gav honom "otaliga" slag och sparkar mot huvudet och kroppen. Mads Schøllhammer föll ner, men de fortsatte att slå honom i huvudet och kroppen med knytnävar och kedjelås, och de sparkade honom på kroppen och huvudet.

Då de fyra ungdomarna slår Nanna Skovmand till marken och misshandlar henne "med kedjelåset flera" gånger i huvudet. "

"De skrattar och ger varandra höga femmor då dessa unga män idag satt i domstolen, de anklagades för ett allvarligt angrepp på Nanna Skovman och Mads Schøllhammer på julnatten.

Några gånger under förhöret bröt de tilltalade ut i skratt  då dommen lästes upp för de anklagade.

Enligt den 23-årige Nanna Skovmand har de fyra åtalade som inledde attacken genom att slå hennes pojkvän och henne när de gick på Vesterbro på julnatten.

När hon försökte avstyra attacken, gick gruppen bärsärkagång på henne också och med sina kedjor. "Källa:   shariaunveiled
ANNONS
Av Anders Leander - 26 april 2015 12:30


Spanien har gjort en ny lag: Muslimerna kommer inte längre att kunna komma igenom sina gränser mellan Spanien och Nordafrika. En hel video på detta:

En top europeisk tjänsteman varnade Spanien på fredagen om att spanien riskerade att förstöra sitt asylsystem, om de tilllåter en lag om att bemyndigande polisen omedelbart ska få deportera invandrare från nordafrikanska territorier.

Spanien säger att åtgärden är nödvändig för att hjälpa sina gränsvakter säkra gränsen till Ceuta och Melilla, två spanska städer är nu inhägnade från Marocko.

Dess polisen har anklagats för att bryta internationella konventioners rättigheter genom att slå afrikanska migranter som klättrar över staketen till de territorier och deportera dem på plats utan asylförfaranden - så kallade "pushbacks".

Intendenten mänskliga rättigheter i 47-nationen Europarådet, Nils Muiznieks, sade efter mötet att tjänstemän i Melilla och Madrid att planen är att legalisera sådana utvisningar "klart att de bryter mot de mänskliga rättigheterna enligt Nils Muiznieks".

"I många länder har jag sett pushbacks, men ingenstans är de lagliga eller har legaliseras," sade han till en presskonferens i Madrid.

År 1580 fanns det en upptäckt konspiration för att invadera Spanien från Marocko. När kung Filip II-förskjutna av massakrer på präst från de muslimska rebellerna (Se Kamen, Den spanska inkvisitionen, kap. 10, s. 224) -published en order "att utrota alla av morer och bosätta dem i Kastilien", det var också under befäl av hertigen, som var ansvarig för denna utvisning, "att alla morerna som inte hade något att göra med upproret bör samlas ihop på slottet vid Ronda med allt deras bohag och kläder som de kunde bära och med deras kvinnor och barn. "(Mendoza, 4,18)

Detta bara politik illustrerar hövlighet och eget kapital för den kristna spanjoren, som var, och är fortfarande, långt mer överlägsen värdena på Muhammed och hans barbariska anhängare av Orienten. Men detta hindrade inte den brutala anda El Melqui och hans anhängare, som ledde många massakrer, som Mendoza beskriver:

Av Anders Leander - 25 april 2015 16:00Tidigare svenska statsministern Fredrik Reinfeldt sa: "Det kommer att kosta pengar, vi kommer inte att ha råd mycket annat, men det är verkligen människor som flyr för sina liv." ... "Öppna era hjärtan !," utbrast Reinfeldt i sitt tal.

Enligt finansminister Magdalena Andersson (S), finanser är riktigt illa ...
"Det har blivit mycket tydligt att ladan är helt tom. Det är inte ett dukat bord vi kommer till - det är helt barskrapat. Frågan är om ens bordet är kvar ", säger Magdalena Andersson till Daily News tidigare. ...
Invandringen kostar miljarder kronor och fortsätter att öka utan att någon så mycket som en blick på handbromsen. Det förväntas att den dåliga ekonomin kommer att leda till spänningar i samhället.

Titta även på Pat Condell's video, "Sverige - Ship of fools":
Av Anders Leander - 24 april 2015 19:02Hur kan Stefan Löfven vara Sveriges statsminister?? som har huvudet under armen!  LYSSNA SJÄLVA.

Döda flyr fan inte någonstans - Vilken svammelpelle! Det hade varit bättre han hade hållt på med sin svetsning.


Man skäms över att ha en sådan som Stefan Löfven som landets högste ledare, andra länder skrattar åt oss då vi har en sådan inkompetent statsminister. 

Källa:   Intervju med SVT


Av Anders Leander - 23 april 2015 20:00Italiens premiärminister Matteo Renzi riktade under onsdagen kritik mot att olika länder i EU, såsom Sverige, har olika regler för invandrare.  I en debattartikel i New York Times skriver den socialdemokratiske premiärministern att Europa behöver en "effektiv koordination mellan medlemsstaterna och dess myndigheter för att hantera asylsökarna, ge dem som behöver skydd och utvisa illegala invandrare" – något som kan tolkas som en diplomatisk passning till hans svenske kollega.


Sverige har inom EU gjort sig ökänt för att erbjuda illegala invandrare, även kallade "papperslösa flyktingar", uppehälle och specialförmåner – något som gör att Sverige ofta anklagas för att spä på invandringskatastrofen och massdöden i Medelhavet.


Renzi skriver även om att EU-staterna måste kunna överföra asylsökare från ett land till ett annat, något som bland annat Dublinförordningen tar upp. Sverige har tidigare fått kritik för att anse sig vara bättre på asylmottagande och vägra skicka tillbaka asylsökare till det EU-land de först kom till, vilket förordningen kräver.


Samtidigt som Renzis debattartikel publicerades i New York Times talade Renzi inför det italienska parlamentet där han förklarade att EU:s medlemsstater måste samarbeta för att få stopp på inflödet av afrikaner och araber till Europa via Medelhavet.


– Vi utkämpar ett krig mot människosmugglarna, sade han rapporterar Bloomberg och fortsatte:

– Det finns ingen annan historisk parallell till detta än slaveriet, det som hände i Västafrika för århundraden sedan händer igen idag.


Imorgon träffar Renzi övriga EU-ledare i Bryssel för ett extrainsatt toppmöte där man ska diskutera situationen med de tusentals invandrare som försöker ta sig till Europa via Medelhavet. Italien har bland annat krävt att EU ska bygga uppsamlingsläger på plats i Afrika och ta i med hårdhandskarna mot människosmugglarna för att få stopp på inflödet av invandrare.Källa:   FriaTider

Av Anders Leander - 22 april 2015 11:45Muammar Gaddafi krävde år 2010 att EU skulle ge honom mer än 4000.000.000 £ c:a 46.000.000.000 Kronor alltså 46 miljarder kronor för att bekämpa illegal invandring - annars skulle Europa bli "svart" och översvämmas av muslimer. Jag tror Gaddaffi får rätt!! 
  
Under ett EU-Afrika-toppmötet 2010, beskrev Libyens ledare europeiska ekonomiska förbindelser med den afrikanska kontinenten som en "misslyckande".
Såvida "Christian, vita" länder gav honom extra medel, förutspådde överste Khadaffi att Europa skulle översvämmas av illegala invandrare som lämnar utarmade Afrika.


"Vi bör stoppa denna illegala invandringen. Om vi inte, Europa blir svarta, och den kommer att övervinnas genom människor med olika religioner, det kommer att förändras", sade han.
Gaddafi fick bara 42.000.000 £ i EU-medel för att förbättra behandlingen av flyktingar på väg till Europa amid skräck över de mänskliga rättigheterna och ett avslag från Sverige för att sälja Libyen övervakningsflygplan.


Libyens ledare var kritisk till EU för att länka handel och stöd till fria marknader och stärka de mänskliga rättigheterna. Han berättade EU-tjänstemän på toppmötet och att afrikanskas ledare sa sig att de var redo att överge tio års handelsförhandlingar på grund av EU-krav.


"Afrika har andra val," sade han "Låt varje land och varje grupp styra själv. Att varje land är fria att tjäna sina egna intressen. Afrika kan se någon annan internationell block som Latinamerika, Kina, Indien och Ryssland."


En läcka frfån amerikanska diplomatiska kabel gav en bedömning av att Kenya var "träsket" för korruption lett till krav på en ursäkt från Nairobi. "Det är helt skadlig och en total förvrängning av vårt land och våra ledare. Vi är förvånade och chockade", sade då en kenyansk regeringens talesman.


Men Gaddafi gjorde inte någon hänvisning till Wikileaks publicering av konfidentiell amerikansk kommunikation och som beskrev hans behov av att alltid resa med sin "med hans höga ukrainska sjuksköterska" och hans kärlek till "flamenco dans."
Källa:   The  Telegraph
Av Anders Leander - 22 april 2015 10:30

  


Dessa ISIS soldater måste ha ett väldigt lågt IQ eftersom de tror att dom kommer till paradiset och får 72 jungfruar om de strider för Allah. Men om de dödas av en kvinnlig soldat eller kvinna kommer dom inte till paradiset. Otroligt dumma, det säger ju allt om deras intelligens.

Många kvinnor från de krigsdrabbade länderna har samlat ihop sig för att strida mot ISIS. Dessa kvinnor jobbar ideellt. Många av dem har inte ens tränat i militären. Men de har ändå valt att samla ihop en egen stor stryka, med vapen och dyl. Sen går de runt och strider mot ISIS. Och vet ni vad dessa kvinnor är väldigt duktiga och de lyckas med framgång.

När jag ser att kvinnor vågar stå upp och kämpa mot gorillor som ISIS (milt sagt) så blir jag imponerad. Jag ser dem som lite hjältar. Tyvärr är oftast dessa kvinnor utan militär utbildning, och är i stort sett odugliga i strid. Det sägs att de kvinnor som stridit mot ISIS har dött i drivor och är ungefär lika odugliga som IS-männen. Men det är ändå starkt att det finns kvinnor som åker ned till stridsområdet. 

En stor krigare är, eller var Rehanna en kurdisk kvinna som stridit mot ISIS och som nu sägs var dödad av ISIS soldaterI Israel gör kvinnor "lumpen"  men bara tre år, männen gör fem. Det sägs att kvinnorna i Israel klarar sig längre på mindre mat än män och att när man väl kommit över deras naturliga motstånd mot att döda är de bättre än män och också mer blodtörstiga i många fall.

Så, om dessa kvinnor får lite utbildning och/eller erfarenhet får nog puckona i ISIS se upp. Jag hoppas innerligt att de inte dör allihop utan att de faktiskt kan göra lite motstånd som räknas.
Det är i allafall ett fantastiskt mod de visar, de förtjänar att hyllas.

Att folk tar till vapen beror på att de fått nog. Man undrar ju lite om när svensken kommer att ta till vapen eller om han kommer att göra det, om det kommer att sluta i ett inbördeskrig som i Ukraina. Detta som nu händer i Sverige, är någotning som både de moderata och socialdemokratiska  regeringarna får ta åt sig äran av, något som nog måste anses som  landsförräderi mot Sverige och svenska folket. 


Dessa regeringar och politiker har mycket att stå till svars för i framtiden om ett inbördeskrig kommer var så säkra.

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

52 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder

Blandad Rock´n Roll


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se