Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 30 april 2015

Friskt barn aborterades – kämpade för livet i 30 minuter

Av Anders Leander - 30 april 2015 11:15



Läkare anmäler sjukhus för Abort



  

Bild: Kenth Bergmark


Ett fullt friskt barn i den ålder då de också kan överleva utanför livmodern har aborterats och lämnats att dö på ett sterilt skötbord.. Sjukhuspersonalen kunde bara stå och se på medan det unga och försvarslösa livet kämpade för sin överlevnad i närmare 30 minuter.




  




En kvinna fick läkemedel för att genomföra en medicinsk abort. Sjukhuset glömde att kalla till återbesök med ultraljud och den medicinska aborten misslyckades. I vecka 21 upptäcktes detta och begäran om sen abort inlämnades till socialstyrelsen, som godkände. Men aborten drog ut på tiden.


I vecka 22, plus tre dagar, utfördes så aborten.

Barnet föddes med sugklocka och lämnades att kämpa för livet. I mellan 20 och 30 minuter gjorde barnet just det— kämpade för att överleva en värld som bestämt att just han eller hon skulle dö — ensam på ett skötbord inlindad i varma dukar.


Kvinnans rätt till den egen kroppen segrade. Den fria aborträtten segrade.

Det mesta andra av värde förlorade!


Anna Pohjanen, verksamhetschef för förlossningen vid Gällivare sjukhus (där händelsen inträffade) och länschef för obstetrik och gynekologi i Norrbottens läns landsting, ser dock inget egentligt problem med det inträffade. Hon säger följande till Världen Idag:

– Riktlinjerna är att har du påbörjat en abort, så ska du fullfölja den. Det handlar ju heller inte om barn som ligger och sparkar och skriker, utan det kan vara att det rycker i dem eller att de tar enstaka andetag.

Det finns idag inga riktlinjer om hur sent aborterade barn vilka fortfarande lever skall hanteras, varför det inte är ovanligt att de blir liggande ensamma i kamp mot döden.

…varför det inte är ovanligt att de blir liggande ensamma i kamp mot döden


I Sverige tillåts mycket sällan aborter efter vecka 22, om inte havandeskapet kan antas medföra allvarlig fara för kvinnans liv och hälsa eller om fostret är så svårt skadat att det inte bedöms kunna överleva.


Man skall här komma ihåg att för tidigt födda barn kan överleva. Ett exempel är den brittiska flickan Amillia som föddes i vecka 21, eller svenske Filip som föddes i just vecka 23.

I fallet ovan verkar det också handla om ett fullt friskt barn där inte heller moderns liv stod på spel. Det blev som det blev på grund av flera olyckliga omständigheter, men framförallt på grund av den fria aborträtten i Sverige som tagit bort människovärdet för de ofödda.




Källa:   Motgift





FRUKTANSVÄRT ATT DETTA KAN HÄNDA I SVERIGE, SAMT ATT DE FÅR FORTSÄTTA UTÖVA YRKET SOM LÄKARE OCH BARNMORSKA. OM JAG GJORT ETT SÅ GROFT ÖVERTRAMP I MITT JOBB HADE MINA BEHÖRIGHETER RYKT DIREKT. VARFÖR ÄR DET INTE LIKA VILLKOR FÖR ALLA ??






 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Småbarnspappa

30 april 2015 20:42

Jag läste tidningen till frukost. Som småbarnsförälder så kämpar man för sina små liv med all kärlek. Jag brast ut i gråt när jag läste om detta stackars lilla barn. Man finner liksom inga ord. Jag säger som Jesus, förlåt dem, ty de vet inte vad de gör.

Anders Leander

30 april 2015 20:54

Ja det är hemskt att det förekommer i vårt Sverige. Jag klassar detta som ett mord och straffet för dessa inblandade borde vara ett långt fängelse straff.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - Söndag 12 jan 19:33

Kontantfria banker förbjuds. Storbankernas satsning på "kontantfria" kontor irriterar många. Men den 1 januari blir bankerna skyldiga att erbjuda viss kontanthantering i hela landet. Den nya lagen antogs av riksdagen på torsdagen och innebär att s...

Av Anders Leander - 20 december 2019 20:00


Till hösten väntar gymnasiestudier för den unga klimataktivisten Greta Thunberg.    I onsdags kom Greta Thunberg hem till sin hemstad Stockholm.   Den unga klimataktivisten Greta hade då varit borta från sitt hem i fyra månader, deltagit i ...

Av Anders Leander - 19 december 2019 10:00

    Svenska skolans framgång i PISA visade sig bygga på manipulerad data – mer än var fjärde svensk 15-åring deltog inte i testet. Och snart därefter kom det fram att Brottsförebyggande rådet systematiskt har manipulerat kriminaldata på upp...

Av Anders Leander - 19 december 2019 07:38

    BRÅ-SKANDALEN:"SVERIGE HAR BLIVIT EN KORRUPT BANANREPUBLIK" "I ett nytt videoklipp från Samnytt TV tar Kent Ekeroth upp korruptionen i Sverige som åter aktualiserats i och med rapporten om Brottsförebyggande rådet. Ekeroth påminner även om ...

Av Anders Leander - 17 december 2019 18:15

    Morgan Johansson KU-anmäls efter forskningsrapport om Brå – känner inte igen kritiken     Justitieutskottet kallar till sig chefen för Brottsförebyggande rådet efter studien där anställda vittnar om påtryckningar. Samtidigt har Sver...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

50 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se