Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 22 april 2015

Gaddafi krävde £ 4000.000.000 från EU eller blir Europa "svart"

Av Anders Leander - 22 april 2015 11:45Muammar Gaddafi krävde år 2010 att EU skulle ge honom mer än 4000.000.000 £ c:a 46.000.000.000 Kronor alltså 46 miljarder kronor för att bekämpa illegal invandring - annars skulle Europa bli "svart" och översvämmas av muslimer. Jag tror Gaddaffi får rätt!! 
  
Under ett EU-Afrika-toppmötet 2010, beskrev Libyens ledare europeiska ekonomiska förbindelser med den afrikanska kontinenten som en "misslyckande".
Såvida "Christian, vita" länder gav honom extra medel, förutspådde överste Khadaffi att Europa skulle översvämmas av illegala invandrare som lämnar utarmade Afrika.


"Vi bör stoppa denna illegala invandringen. Om vi inte, Europa blir svarta, och den kommer att övervinnas genom människor med olika religioner, det kommer att förändras", sade han.
Gaddafi fick bara 42.000.000 £ i EU-medel för att förbättra behandlingen av flyktingar på väg till Europa amid skräck över de mänskliga rättigheterna och ett avslag från Sverige för att sälja Libyen övervakningsflygplan.


Libyens ledare var kritisk till EU för att länka handel och stöd till fria marknader och stärka de mänskliga rättigheterna. Han berättade EU-tjänstemän på toppmötet och att afrikanskas ledare sa sig att de var redo att överge tio års handelsförhandlingar på grund av EU-krav.


"Afrika har andra val," sade han "Låt varje land och varje grupp styra själv. Att varje land är fria att tjäna sina egna intressen. Afrika kan se någon annan internationell block som Latinamerika, Kina, Indien och Ryssland."


En läcka frfån amerikanska diplomatiska kabel gav en bedömning av att Kenya var "träsket" för korruption lett till krav på en ursäkt från Nairobi. "Det är helt skadlig och en total förvrängning av vårt land och våra ledare. Vi är förvånade och chockade", sade då en kenyansk regeringens talesman.


Men Gaddafi gjorde inte någon hänvisning till Wikileaks publicering av konfidentiell amerikansk kommunikation och som beskrev hans behov av att alltid resa med sin "med hans höga ukrainska sjuksköterska" och hans kärlek till "flamenco dans."
Källa:   The  Telegraph
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - Fredag 14 feb 11:55


Alternativ för Sverige synliggör EU-avgiften genom kostnadstickare Idag lanserar Alternativ för Sverige sidan vadkostar.eu som synliggör Sveriges EU-avgift i realtid. Genom att att sprida kunskap till allmänheten om medlemskapets svindlande kost...

Av Anders Leander - Lördag 1 feb 15:00

Nya experimentet: Elever får fluor i mjölken vilket kan göra oss slöare, ge oss långsammare hjärna, bidra till demens och att fluor är ett starkt enzymgift - Vad i helvete håller dom på med??? Varför vill dom förgifta våra barn?????? VAKNA SVENSKA...

Av Anders Leander - Söndag 12 jan 19:33

Kontantfria banker förbjuds. Storbankernas satsning på "kontantfria" kontor irriterar många. Men den 1 januari blir bankerna skyldiga att erbjuda viss kontanthantering i hela landet. Den nya lagen antogs av riksdagen på torsdagen och innebär att s...

Av Anders Leander - 20 december 2019 20:00


Till hösten väntar gymnasiestudier för den unga klimataktivisten Greta Thunberg.    I onsdags kom Greta Thunberg hem till sin hemstad Stockholm.   Den unga klimataktivisten Greta hade då varit borta från sitt hem i fyra månader, deltagit i ...

Av Anders Leander - 19 december 2019 10:00

    Svenska skolans framgång i PISA visade sig bygga på manipulerad data – mer än var fjärde svensk 15-åring deltog inte i testet. Och snart därefter kom det fram att Brottsförebyggande rådet systematiskt har manipulerat kriminaldata på upp...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

52 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder

Blandad Rock´n Roll


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se