Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 7 april 2015

Islamister infiltrerar skolor – förberedelse för krig?

Av Anders Leander - 7 april 2015 10:00


Över 100 lärare i Birmingham, England, utreds för att vara en del av ett muslimskt försök att ta över skolor i området. Lärarna riskerar att stängas av på livstid efter att det framkommit att man försökt påtvinga militant islamism på elever och anställda.  Det var i mars förra året som ett anonymt brev varnade för att islamister hade en plan för att ta över flera skolor i Birmingham. Planen hade också ett namn, ”Operation trojanska hästen”. Nu hävdas att brevet förmodligen var ett påhitt, trots att utredningen som genomfördes har lett fram till att runt 100 lärare utreds för att vara delaktiga i en sådan plan.


Bland andra har ett 50-tal lärare som tillhör the Park View Brotherhood (Park View är en av skolorna), haft en gemensam grupp på sociala medier där man skrivit illa om brittiska soldater, hävdad att mordet på Lee Rigby var en bluff och gett uttryck för ”anti-västerländska” åsikter.


Förutom dylikt skall också en ”al-Qaida liknande” video ha spridits från lärare till elever.

I London har myndigheter också kunnat se hur skolor i Tower Hamlets, där 35 procent av invånarna är muslimer, haft en ”obalanserad studieplan” och att många tonåringar från just det området har sökt sig till IS som frivilliga.


Det man sår får man skörda


Att muslimer, oberoende av etnicitet, inte har någon egentlig önskan att integrera i våra västerländska samhällen torde stå klart för de flesta.


Faktum är att jihad inträder så fort en muslim satt sin fot på icke-muslimsk mark. Oavsett om enskilda individer är sekulära muslimer eller ser sig själva som fredliga, kommer de att tvingas underkasta sig de hårdföra – vilka växer i antal i Europa. Sekulära västerlänningar verkar aldrig kunna förstå hur islam som religion faktiskt är en avgörande del av muslimens (också den ”sekulära” muslimens) liv.


IS finns i Libyen, ett stenkast från Italien och Grekland, två länder som översköljs med ”flyktingar” bland vilka militanta islamister gömmer sig Och sedan Muammar Gaddafi avsattes av USA-Israel/EU finns inte något som hindrar dem.


Det finns idag tusentals muslimska enklaver i Europas städer. Enklaver som i praktiken är egna statsbildningar där de sekulära myndigheterna mest symboliskt visar upp sig för att hålla fasaden uppe. Islamiseringen av Europa handlar inte bara om ett folkutbyte på lång sikt, utan det är i allra högsta grad planlagt och som vi ser från England är det hela väl uttänkt. Medan européerna växer upp i en politiskt korrekt sagovärld, lär sig allt fler muslimska barn att de är soldater i ett heligt krig mot den nation de lever i.


Ursprungsartikel på Mail Online.


Det kan bara sluta på ett sätt om inget görs.Källa:  Motgift
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - Fredag 14 feb 11:55


Alternativ för Sverige synliggör EU-avgiften genom kostnadstickare Idag lanserar Alternativ för Sverige sidan vadkostar.eu som synliggör Sveriges EU-avgift i realtid. Genom att att sprida kunskap till allmänheten om medlemskapets svindlande kost...

Av Anders Leander - Lördag 1 feb 15:00

Nya experimentet: Elever får fluor i mjölken vilket kan göra oss slöare, ge oss långsammare hjärna, bidra till demens och att fluor är ett starkt enzymgift - Vad i helvete håller dom på med??? Varför vill dom förgifta våra barn?????? VAKNA SVENSKA...

Av Anders Leander - Söndag 12 jan 19:33

Kontantfria banker förbjuds. Storbankernas satsning på "kontantfria" kontor irriterar många. Men den 1 januari blir bankerna skyldiga att erbjuda viss kontanthantering i hela landet. Den nya lagen antogs av riksdagen på torsdagen och innebär att s...

Av Anders Leander - 20 december 2019 20:00


Till hösten väntar gymnasiestudier för den unga klimataktivisten Greta Thunberg.    I onsdags kom Greta Thunberg hem till sin hemstad Stockholm.   Den unga klimataktivisten Greta hade då varit borta från sitt hem i fyra månader, deltagit i ...

Av Anders Leander - 19 december 2019 10:00

    Svenska skolans framgång i PISA visade sig bygga på manipulerad data – mer än var fjärde svensk 15-åring deltog inte i testet. Och snart därefter kom det fram att Brottsförebyggande rådet systematiskt har manipulerat kriminaldata på upp...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

52 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder

Blandad Rock´n Roll


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se