Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under mars 2015

Av Anders Leander - 5 mars 2015 09:45


En fasansfull video har dykt upp och påstår sig visa en "nio år" vs "femton år" gammalt pojke som brutalt mördades av medlemmar i en shiamilis som anklagade honom för att vara en anhängare av terrorgruppen Islamiska staten, Daily Mail rapporterar.VARNING STARKA BILDER! 


Enligt andra så påstås det att pojken:


1. Han är över 15 år
2. Han har skurit huvudet av 2 soldater
3. Han våldtog en tjej

4. Han hade bombbälte på sig
5. De som dödade honom var irakier o inte iranier. "nu köper man lätt sålda falska artiklar"  Denna film påstås vara filmad nära den irakiska staden Tikrit, där en koalition av 30.000 irakiska armésoldater och privatshia arméer inlett en kampanj för att störta ISIS militanta tidigare i veckan.


Den fasansfulla filmen har inte oberoende verifierats och kunde lätt vara precis den senaste bit av propaganda att släppas av terroristorganisationen. Ändå blotta brutalitet klippet ifrågasätter politiken att låta lokala väpnade grupper att leda motståndskamp mot ISIS.

Videon börjar med att visa en grupp tungt beväpnade män som omger en ung pojke, som tvingas på knä och blir tillfrågad om att vara en ISIS supporter.

"Varför skjuter ni mot oss?" skriker en man över pojken, pojken svarar "Vid Gud jag har inte skjutit en enda kula."

En soldat som bär kamouflage byxor stiger modigt framåt och kräver och ber för pojkens liv att inte skjuta honom, någon frågar "Vad är det för fel med er killar?", Vilket leder till ett argument bland män.

Sekunderna senare kliver en kämpe till vänster om kameran fram och avfyrar sina automat vapen flera gånger, en av kulorna träffar pojken i huvudet och dödade honom direkt. Kameran zoomar sedan in den döda pojkens ansikte och visar hjärnan.

Videon visar tydligt mordet på en pojke, den som rapporterar påstår att avrättningen genomfördes av Shia milis som slåss för ISIS militanta nära Tikrit, men som inte har kunnat inte verifieras.En tanke dyker upp.. Hur många "ensamkommande flyktingbarn" av denne pojkens kaliber finns i Sverige??

Skrämmande att det finns svenskar som anser att dessa mördare ska skyddas i Sverige .
Källa & Länk:   Speisa

ISIS · Islam · Krig · Muslimer · Nyheter · Våld
ANNONS
Av Anders Leander - 4 mars 2015 15:09LIBYEN Enligt den före detta libyske diktaron Gaddafis kusin knackar Islamiska staten snart på hos oss i västvärlden. Med båt ska man invadera Europa och inom två år kommer européerna få ett eget 9/11 varnar han. 

Diktatorn Gaddafis kusin, Ahmed. Foto: Faksimil YoutubeNyheter Idag har tidigare berättat om hur den muslimska terrororganisationen Daesh bland annat vill använda flyktingbåtar för att genomföra en invasion av det europeiska fastlandet.Bedömare har påpekat att en sådan operation i det närmaste skulle vara omöjlig för Islamiska staten. En markinvasion är extremt kostsam, medan en amfibisk sådan skulle vara ännu svårare att genomföra.Alla är dock inte lika skeptiska. Ahmed Gaddaf al-Dam, kusin till den före detta libyske ledaren Muammar al-Gaddafi, berättade under måndagen för brittiska Mail Online att åtminstone 500 000 migranter kommer att ta sig från Libyen till Europa under 2015, och att ett stort antal av dessa migranter kommer att vara terrorister.– De reser genom hela Europa. Inom ett år, två år, kommer vi att ha ett nytt elfte september, förklarade han för tidningen.Alltsedan inbördeskriget i Libyen 2011 har flyktingströmmen från regionen varit relativt stor. Med båt tar man sig över Medelhavet och hamnar oftast till en början på Malta eller i Italien.Lockas med vita oskulder i paradiset


Efter att Gaddafis styre fallit till följd av den västerländska interventionen har Libyen splittrats i interna konflikter. Daesh har utan större påfrestningar kunnat avancera in i landet och man kontrollerar nu de två större städerna Sirte och Derna. Flyktingströmmarna över Medelhavet har utvecklats därefter.Den islamiska terrororganisationen har sedan tidigare uttalat att man vill gå in i Europa och ”förvandla det till ett helvete”. I februari rapporterade italienska il Giornale att av de illegala invandrare som kom till Italen med båt, kom 90 procent från Libyen. Flyktingarnas utsatta läge gör många av dem lätta för Daesh att rekrytera.– De islamistiska grupperna tar dem med sig till sina läger och gör dem till soldater. De ger dem pengar, berättar för dem om Allah, paradiset och de många vita oskulder som väntar på dem där, berättar diktatorns kusin för den brittiska tidningen.Den islamiska supermakten innefattar europeiskt territoriumSommaren 2014 deklarerade Daesh att det kommande islamiska kalifatet inte bara skulle styra över Irak och Syrien, utan spänna över tre världsdelar.På sikt sade man sig vilja lägga under sig territorium från Spanien och Balkan i väst till delar av Indien och Kina i öst.– Tillkännagivandet att de har återupprättat Kalifatet är antagligen den mest betydelsefulla utvecklingen för internationell jihadism sedan elfte september, sa Charles Lister vid Brookings Doha Center om Daesh utveckling då.

  Källa & Länk:  Nyheter idag

ANNONS
Av Anders Leander - 4 mars 2015 09:30 En brittisk medborgare med irakisk-kurdiskt ursprung som rest för att bistå de irakiska kurderna i kampen mot den muslimska terrormilisen Islamiska Staten, IS, berättar att terrorgruppen bjöd en desperat mamma på en måltid med kött och ris och därefter avslöjade de att köttet hon just ätit kom från hennes egen son.


IS hade tillfångatagit sonen och som mamman kommit för att vädja om att få frisläppt. I stället hade man mördat sonen och serverade hans kvarlevor till mamman.


VARNING STARKA BILDER BARN UNDER 18ÅR BÖR EJ SE DETTA! ELLER KÄNSLIGA PERSONER!

Kvinnan ska enligt uppgift ha bjudits in till IS högkvarter för att plädera för sin sons frigivande, en ung kurdisk man som tillfångatagits av IS, och där ha utsatts för det grymma bedrägeriet. 


Mamman trodde först att IS-ledarna var gästfria och ville lyssna till hennes sak men blev efter att hon ätit färdigt varse att vänligheten var spelad och informerades under hånskratt om att hon just ätit delar av sin son som gruppen en stund tidigare hade mördat.


Brittisk media som skriver om händelsen har ej lyckats spåra kvinnan som ska ha utsatts för denna fruktansvärt grymma behandlingen.
Av Anders Leander - 3 mars 2015 15:45Twitters grundare, Jack Dorsey, dödshotas nu av Islamiska staten (IS) efter att hans företag har blockerat den muslimska organisationens konton på den populära medietjänsten.


  


Företrädare för IS gick under gårdagen ut genom sajten Pastebin och manade jihadister världen över att ta striden mot Twitter.


De har även riktat hot direkt mot Twitters grundare Jack Dorsey. Anhängare världen över har delat uppmaningen, men den är ännu inte känt vem som skrev den till att börja med.

Sidan visar Twitters logotyp och en bild på vad som tros vara Dorseys ansikte, övertäckt med ett kikarsikte. 


  

Jack Dorsey


Sidans upphovsman menar att Twitter genom att stoppa IS-anhängarna från att föra ut sina meddelanden "hindrar deras heliga uppdrag". 


Business Insider skriver att Twitters säkerhetsavdelning undersöker hoten och har ett pågående samarbete med berörda myndigheter.  

ISIS · Islam · Krig · Muslimer
Av Anders Leander - 3 mars 2015 15:30Göteborgs-Postens beslut att utse liberalkonservativa Alice Teodorescu som ny ledarredaktör har utlöst kaos bland de vänsterinriktade ledarskribenterna på tidningen.  

Alice TeodorescuBland annat har vänsterprofilen Gert Gelotte valt att avgå efter 40 år eftersom han inte acceptera en chef som inte delar hans vänsteråsikter.  

Gert GelotteJag kan inte tänka mig att samarbeta med Alice Teodorescu, hon tillträdde i går och är en känd konservativ skribent, säger Gelotte till GT.


Anställningen av Teodorescu, som har beskrivits som en av Sveriges mycket få icke vänsterliberala ledarskribenter, har även fått Malin Lernfeldt på ledarredaktionen att sjukskriva sig. Lernfeldt säger till GT att hon var tvungen att ta en paus för att "inte falla ihop".


Alice Teodorescu retar ofta upp den vänsterradikala journalistkåren. När hon förra året deltog i en valdebatt i Sveriges radio blev hon avsnäst av programledaren Alexandra Pascalidou, som var starkt kritisk till Teodorescus åsikter – och hudfärg.


Jag ska också berätta för våra lyssnare runt om i landet att du står här, du är väldigt vacker, du är väldigt välklädd, du är akademiker, du är jurist, du är vit, du är kristen, du är europé och då kanske man också har en världsbild där rasismen inte är en vardaglig upplevelse, sade Pascalidou efter att Teodorescu kritiserat programmets budskap.
Av Anders Leander - 1 mars 2015 10:44Polens parlament har godkänt en lag om obligatorisk kastrering av dömda pedofiler och förövare av incest.  Enligt lagen, som på fredagen klubbades i underhuset sejmen med överväldigande majoritet - 400 röster för och en emot, måste domstolar döma påföljden kemisk kastrering som utförs innan ett fängelsestraff påbörjas eller ett halvår innan frigivning.


Lagen måste också godkännas av överhuset senaten och undertecknas av presidenten innan den träder i kraft.


Samtidigt skärps minimistraffen för pedofili och incest till tre år. Lagen gör det också förbjudet att förespråka eller försöka rättfärdiga pedofili eller att sexuella kontakter mellan vuxna och barn är ofarligt.

 

Vidare förbjuds framtagande och spridning av nakenbilder utan de avbildades tillstånd.

Det kontroversiella förslaget om kastrering av pedofiler lades fram av den liberale premiärministern Donald Tusk för ett år sedan, efter det att en 45-årig man gripits misstänkt för att ha hållit sin 21-åriga dotter som sexslav i sex år.


Kvinnan födde två barn 2005 och 2007, som han antas vara far till. Några månader senare åtalades en 47-årig hiv-positiv man för sex med en 15-årig flicka han kontaktat via internet.
Källa & Länk:  SvD Nyheter  Av Anders Leander - 1 mars 2015 09:31Medeltidskyrkan i Säter norr om Skövde har utsatts för ett hatbrott, rapporterar Skaraborgs allehanda.  

                            Säter kyrka                                          © Svenska kyrkan

 

Bland annat har upp-och-nedvända kors och hakkors ristats in i den gamla kyrkans väggar – en kyrka som har anor från 1100-talet.


Någon har ristat ganska djupt i putsen, det handlar om ett par hakkors och andra satanistsiska symboler på den södra väggen, på båda sidor om huvudingången har uppochnedvända kors ristats in, säger Sören Mårtensson, kyrkogårds- och fastighetschef i Norra Billings pastorat till tidningen.


Man vet inte exakt när skadegörelsen har skett, eftersom kyrkan är obemannad, men man misstänker att det skedde någon gång under förra helgen. Händelsen rubriceras som skadegörelse och hets mot folkgrupp enligt Skaraborgs Allehanda.Källa  Länk:   FriaTider
Vadå hatbrott och hets mot folkgrupp? De kristna är väl ingen folkgrupp, i alla fall inte enligt JK. Snart dags att tidningar lär sig vad som är hets mot folkgrupp när de skriver sina artiklar.


  Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

54 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder

Blandad Rock´n Roll


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se