Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under januari 2015

Av Anders Leander - 8 januari 2015 16:15



Vår återkommande ”Arg Blatte Talar” kör här ännu en eminent video om Parisattacken – Islamistattentatet mot Charlie Hebdo.



 

Länk till:  Video

 

 

 

 

Källa & Länk:  Exponerat

 

 

 

Av Anders Leander - 8 januari 2015 11:45



I den här videon ser vi terroristen skjuta polisen mannen. Samtalet mellan terroristen och polisen mannen:

Isis terroristen: "Du ville döda oss?" Polisen Mannen: "Nej, det är okej chief" (Chief är ett populärt ord som används i Paris)


Beväpnade män har attackerat ParisKontoret franska satiriska tidskriften Charlie Hebdo och dödade 11 personer och skadade 10, franska tjänstemän.


Vittnen talade om ihållande skottlossning på kontoret som angriparna öppnade eld med automatkarbiner innan fly.

 

Polisen har inlett en större operation i Parisområdet i sin jakt på angriparna. Man har i nu läget gripit tre av terroristerna. Charlies senaste tweet var en karikatyr av den islamiska staten militanta gruppledare, Abu Bakr al-Baghdadi.

 

Den satiriska vecko har uppvaktat kontrovers i det förflutna med sin vanvördiga ta på nyhets- och aktualitets. Tidningen var brand bombade i november 2011 en dag efter det bar en karikatyr av profeten Muhammed.

 

 

 

 

President Francois Hollande är på plats och planerar att hålla ett kris konselj.


 


Länk till:   Video





Källa & Länk:   LiveLeak

 

 

 

Av Anders Leander - 8 januari 2015 09:45



Sheik Ahmed, imam i Sverige, ringer till ”Broder Rashid” och hans TV-program och berättar klart och tydligt att alla otrogna i Sverige och Europa skall dödas. ”Vi skall kämpa till sista dagen av vårt liv i Sverige tills ni erkänner Allah som den ende guden. All världens länder tillhör Allah”, säger imamen.


   

Foto:  Exponerat


Vi skall erövra Sverige och hela Europa och kämpa till sista dagen av vårt liv till alla icke muslimer blir muslimer”.

 

Varför bor du hos de otrogna (i Sverige, red anm), frågar Broder Rashid?

 

-Vi är här på ett religiöst uppdrag, för att sprida vår religion, svarar imamen som bor och ringer från Sverige.

 

Du är medveten om att det är förbjudet, (haram), att lämna muslimska länder för att bo hos de ”otrogna” när det inte är av nödvändighet?

- Muslimska länder är Guds rike överallt, hela världskartan.
- Vi skall kriga. Vi skäms inte över vår religion. ISIS är ett försvar mot ”otrohet”.

 

Men trots allt detta och tusen andra indikationer på att islam är en styggelse så säger media och sjuklövern att islam är fredligt. Allt annat är ”islamofobi”.

 

NÄR skall dårarna vakna?  ”daeshi” 



 

Källa & Länk:  Exponerat

 

 

 

Av Anders Leander - 8 januari 2015 09:29



När Sveriges Radio tidigare idag rapporterade om terrordådet i Paris, uppgav korrespondenten Alice Petrén att det inte är oskyldiga människor som drabbats utan attentatet har riktats mot en redaktion som upprört muslimer.

 

Vidare uppger Petrén att tidningen “attackerat med nidbilder”, och ursäktar således den brutala massakern. På Petréns Twitterkonto framgår det relativt snabbt att hon bland annat är motståndare till SD, som hon kallar “extreme right”.


 


På onsdagskvällen kom denna förklaring, vilken dock inte berör att tidningen skulle ha “attackerat med nidbilder”

 

Med andra ord håller Public Service medarbetare Alice Petren med dessa terrorister och legaliserar detta terrordåd. Även Alice Petren borde därför avskedas från SVT.

 

 


Av Anders Leander - 8 januari 2015 04:45



Under inspelningen av programmet “Fosterland” hjälpte SVT-reportern Fredrik Önnevall att smuggla en syrisk pojke till Sverige.

 

 

Foto:  Holger Ellgaard


Människosmugglingen skedde i somras, men uppdagas först nu då man vill göra reklam för premiären på söndag. Beslutet att bryta mot såväl Sveriges som EU:s lagar kallas “modigt” av programdirektör Robert Olsson.

 

Den som således önskar polisanmäla det olagliga förfarandet har allt serverat på ett silverfat i SVT:s egna uppgifter, och med tanke på det solklara bevisläget är allt annat än en fällande dom otänkbart.

 

Man får hoppas att så många svenskar som möjligt polisanmäler detta och att en fällande dom ges och att höga böter kommer att utdömmas för Fredrik Önnevall för sitt kriminella utövande. Även programdirektören Robert Olsson borde dömmas till höga böter för undanhållande av brott. Dessa två kriminella och inblandade borde även de sparkas från public service.

 

 

 

Av Anders Leander - 7 januari 2015 12:26



Jag ser framför mig ett Sverige som inom 20–30 år fullständigt har tappat kontrollen. Terrorism, våld och brottslighet kommer att öka. Och kanske ser vi också på lite längre sikt ett fullskaligt inbördeskrig mellan olika religioner.

 

 

Foto: Fredrik Sandberg / SCANPIX

 

 

Under den senaste veckan har flera invandrartäta förorter till Stockholm utsatts för kravaller och vandalism. De flesta av oss undrar säkert vart vårt land Sverige är på väg.

 

Vi har i Sverige har sedan 50- och 60-talet öppnat vårt land för 100 000-tals människor från andra länder som flytt från förtryck, arbetslöshet, krig och hungersnöd och fått en ny hemstad här. Sverige är ett av de länder som tagit emot flest flyktingar i hela världen. Idag växer det upp både andra och tredje generationens barn till invandrare i Sverige.

 

Under den gångna veckan har vi kunnat läsa om konsekvenserna av en alltför optimistisk och okontrollerad invandring till Sverige. Samhället håller på att tappa all kontroll över situationen. Vandaler och huliganer utsätter idag hela samhällssystemet för oerhörda påfrestningar som långsiktigt kommer att få mycket stora konsekvenser.

 

Jag känner som människa och politiker idag en stor sorg över det som händer. Jag tänker på alla de goda krafter inom politiken och föreningslivet som under alla år arbetat med att hjälpa till i integrationsarbetet till fördel för våra invandrare.

 

Under förra veckans kravaller raserades troligen merparten av detta arbete. Sverige ramlar tillbaka minst tio år i detta arbete. Jag undrar om det över huvud taget finns några ideella krafter och engagemang kvar att ännu en gång börja det mödosamma arbetet från början.

 

De personer som genomfört dessa kravaller och vandaliseringar förstår inte vilken skada deras så kallade fritidsaktiviteter har åstadkommit när det gäller att skapa förståelse och empati för andra människor och kulturer.

 

Jag har under mer än 40 år haft förmånen att genom mitt arbete resa runt i många länder runt om i världen. Jag har träffat människor inom nästan alla religioner och olika kulturer.

 

Jag har aldrig stött på några motsättningar eller konflikter under alla dessa år. Vi har mötts med ömsesidig respekt och vördnad för varandras olikheter, och sett möjligheter till samarbete trots våra olikheter.

 

Min undran är därför, varför ska jag nu inte kunna göra detta i mitt eget land? Som i så många andra fall när det gäller ungdomar, oavsett varifrån de kommer, så måste man kunna förvänta sig att föräldrarna tar ett stort ansvar för sina barn och vad de sysslar med. Det är en av grundbultarna i ett samhälle.

 

Det borde inte vara svårt då föräldrarna och framför allt pappan i familjer med invandrarbakgrund utgör en ännu större auktoritet jämfört med vanliga svenska pappor. Så är det i deras kultur. En annan grundbult är rättstaten Sverige. Vi kan aldrig acceptera att dessa vandaler sätter dagordningen med våld och vandalism och samtidigt också sätter rättsstaten Sverige ur spel.

 

Vart är Sverige på väg? Jag ser framför mig ett Sverige som inom 20–30 år fullständigt har tappat kontrollen över situationen, med konsekvenser som är skrämmande. Terrorism, våld och brottslighet kommer att öka i Sverige.

 

 

Foto:  Fredrik Sandberg / SCANPIX

 

Och kanske ser vi också på lite längre sikt ett fullskaligt inbördeskrig mellan olika religioner liknande de som varit och är i Libanon, Irak och Nigeria med flera, vägen dit är kanske kortare än vi kan ana om inte dagens situation en gång för alla får sin lösning. Det är allas vårt ansvar att hitta lösningar.

 

Rättsstaten Sverige kan eller ska aldrig acceptera att detta beteende röner någon som helst framgång. Om så sker startar vi en lavin som vi aldrig kan stoppa.

 

Olle Engström (M)
ledamot i fullmäktige i Borås

 

 

 

Källa & Länk:   bt

 

 

 

Av Anders Leander - 5 januari 2015 09:54



Både busschauffören och bussbolaget har nu lämnat in en anmälan till polisen mot asylsökarna. Bussbolagets polisanmälan gäller egenmäktigt förfarande på grund av kapningen av bussen som de också använde som toalett och soprum. Chaufförens anmälan gäller datorstöld.

 


 

 

Och vad händer nu? Jo att undersökningen förmodligen kommer att läggas ner säger Bengt Stadin vid Östersundspolisen. Frågan är hur han kan veta detta i så tidigt stadium. Kanske det är praxis att lägga ner anmälningar mot Sveriges nya högadel som tillåts kräva i stort sett vad som helst, och få det – redan efter fem dygn i Sverige.

 


Journalisten på Östersundsposten, Stefan Nolervik, påstår att han pratat med busschauffören Ronny Andersson och att datorn inte är stulen. Så frågan är om journalisten ljuger eller om Ronny anmäler en stöld av en dator som inte är stulen.

Vad tror ni?

 


Med tanke på att chauffören Ronny Andersson skrivit på sociala medier om stölden så bör det rimligtvis också stämma. Varför skulle Ronny hitta på en sådan sak?



Inte nog med det. Asylsökarna visste klart och tydligt vid avfärd från Malmö att de skulle 15 timmar norrut till Östersund. Chauffören Ronny på bussen uppger att resenärerna var väl medvetna om var de skulle och att han även diskuterat detta med männen.

 

Jag hjälpte dom direkt innan jag åkte, att ta fram platsen på kartorna i deras telefoner. De visste hela tiden var vi skulle, säger han.


 

Migrationsverket har även de bestridit asylanternas uppgifter och säger i ett pressmeddelande att asylanterna klart och tydligt informerades om destinationen före avfärd och naturligtvis även hur lång tid resan skulle ta. Att asylsökare ljuger har väl aldrig hänt, eller?

 


Nu har busschaufför som körde de protesterande asylsökarna till asylboendet i Grytan utanför Östersund ändrat uppfattning om dem.


Det var jättegoa killar, säger han nu. Undrar om inte Bergkvarabuss gett Ronny Andersson ett ultimatum och en åthutning. "Det finns andra arbetslösa chaufförer som skulle bli glada för ett jobb".

 

Busschaufförens kritiska Facebookinlägg har nu också tagits bort och många frågar sig nu om han utsatts för påtryckningar för att inte yttra sig för kritiskt om sina upplevelser. När någon tidning ringer är han nu inte särskilt pigg på att prata längre. Man kan ju undra varför??

 

 

     

 

 

Det är klart att han utsatts för påtryckningar från sin arbetsgivare.

 

Bergkvarabuss har påtryckningar från media och bergkvarabuss sätter påtryckningar på sin busschaufför för att inte bli ansedda som rasister och nazister av den svenska PK-maffian. Något som skulle skada Bergkvarabuss bolag och verksamhet.

 

 

 

 

 

 

Av Anders Leander - 5 januari 2015 05:45



Mycket tyder på att svenskarna håller på att slutligen göra uppror mot den "politiskt korrekta elit" som styr landet med järnhand.

 

Det skriver Karen Jespersen, en välkänd före detta minister och politiker för det danska oppositionspartiet Venstre, i Berlinske.

 

 

 

 


Jespersen tar avstamp i den politiska kris som drabbat Sverige efter att den rödgröna regeringen fälldes.


"Den återspeglar de allvarliga problem den svenska välfärdsstaten står inför på grund av en oerhört stor massinvandring. Men krisen visar också ett begynnande uppror mot den politiskt korrekta eliten och den stadigt ökande tillströmning från icke-västliga länder som eliten målmedvetet har arbetat för", skriver hon.



Till skillnad från i Danmark har de i Sverige som kritiserat den massiva invandringen från tredje världen utsatts för en "veritabel häxjakt", konstaterar Karen Jespersen. Särskilt mot Sverigedemokraterna har hetsen varit "extremt våldsam" och personer med anknytning till partiet har utsatts för "direkta förföljelser".




"Men elitens stämpling av alla invandringskritiker som onda människor löste inte de stora problem som den massiva invandringen skapar för det svenska samhället: Stora ekonomiska kostnader, bristande integration på arbetsmarknaden och i utbildningssystemet, parallella samhällen, våldskriminalitet och gäng, kvinnoförtryck, däribland tvångsäktenskap, och muslimsk radikalisering."



Samtidigt blir den politiskt korrekta eliten i landet bara allt mer fanatisk och infantil i sin "verklighetsförnekelse", menar Jespersen. Hon tar som exempel Socialdemokraternas stämpling av Sverigedemokraterna som ett "nyfascistiskt" parti, och Fredrik Reinfeldts utspel om att massinvandringen till Norden kan öka ännu mer eftersom det finns så stora obebodda ytor där. Detta samtidigt som undersökningar visar att en majoritet av moderata företrädare på lokal nivå vill minska invandringen.



"Under de kommande tre månaderna kommer stora delar av den svenska eliten återigen att berätta för svenskarna att det är främlingsfientlig att hålla på sitt land, dess kultur och dess värderingar. De kommer att tala för fortsatt massinvandring. 

Men det finns tecken på att proppen har gått ur nu. Fler och fler människor verkar få mod att säga nej", skriver Karen Jespersen i Berlinske.

 

 

 

Källa & Länk:   FriaTider



Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Skapa flashcards