Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under december 2014

Av Anders Leander - 8 december 2014 20:30Man kan ju undra om hyresvärden eller dom som bor på Upplandsgatan är rasister? Se själva och bedöm, man kan ju undra om man tittar på dörren?

 

 

 

 

Kan det vara så att det är en gammal grå sosse som äger hyreshuset, som sympatiserade med natzi tyskland under andra världskriget?? Och att det skulle synas att de som bodde här sympatiserade med hitler och skulle lämnas ifred??

 

 

 På tal om de så var Stefan Löfvens biologiska morfar aktiv nazist.Stefan Löfven har varit partiledare sedan januari 2012 men hans mörka familjehistoria avslöjades först på sommaren 2013. Nu är det dags att friska upp minnet på alla om detta.

 

Kan man gå tillbaka till Sverigedemokraternas rötter, så kan man ju även gå tillbaka till Stefan Löfvens rötter och gener!

Read more: http://www.exponerat.net/stefan-lofvens-biologiska-morfar-var-aktiv-nazist/#ixzz3LKx8t0rV

 

 

 

 

ANNONS
Av Anders Leander - 8 december 2014 19:15Storbritannien har börjat dra in medborgarskapet för muslimska extremister – även sådana som är födda i landet, rapporterar Daily Mail idag.

 

De vill bringa död och förödelse till Storbritannien, USA och andra västländer, säger den brittiska inrikesministern Theresa May som förklaring till sitt beslut.

 

 

 

Storbritannien har tidigare meddelat att man överväger att dra in medborgarskapet för muslimer bosatta i Storbritannien som krigar för Islamiska staten eller på andra sätt sympatiserar med eller stöder muslimsk extremism.


Idag offentliggjorde slutligen den brittiska inrikesministern Theresa May att hon gett order om att annullera medborgarskapet för fyra muslimer från Storbritannien – trots att tre av dem är födda och uppväxta i landet.

De fyra som nu berövats sina medborgarskap, och alltså inte är välkomna "hem" igen, är en muslimsk familj som just nu befinner sig i Pakistan. Den 51-åriga pappan i familjen och hans tre söner uppges alla ha täta kopplingar till den muslimska terrororganisationen Al Qaida.


Islamiska staten och deras västerländska krigare framträder nu som ett av de allvarligaste hot vi möter. De har visat sin brutalitet genom att mörda, våldta och tortera, män, kvinnor och barn i de områden de kontrollerar och genom att mörda västerländska gisslan, inklusive brittiska medborgare, på de mest bestialiska sätt, sade May förra månaden.


Isis har inte gjort någon hemlighet av att de vill bringa död och förödelse till Storbritannien, USA och andra västländer, fortsatte hon.


May förklarade samtidigt i sitt tal att Isis inte är den enda muslimska terrororganisation som hotar landet – även terrorgrupper som Boko haram i Nigeria, Al Qaida i stora delar av Mellanöstern och Centralasien samt den somaliska terrogruppen Al-Shabab, som har ett utbrett stöd bland sverigesomalier, pekade hon ut som hot.


Omkring 500 muslimer från Storbritannien beräknas ha anslutit sig till Islamiska staten i Irak och Syrien och de riskerar nu samtliga att få sina medborgarskap indragna. Dessutom riskerar uppenbarligen muslimer, som öppet sympatiserar med eller stöder andra muslimska terrororganisationer än Isis, att bli av med sina medborgarskap.


.  

Källa & Länk:  FriaTider 

ANNONS
Av Anders Leander - 8 december 2014 18:45De svenska journalisternas branschtidning Medievärlden har postat en artikel som påstås avslöja Sverigedemokraternas "lögner" om invandringen.

 

Men när nationalekonomen Tino Sanandaji tittade närmare på tidningens uppgifter så visade det sig att det som vanligt istället var journalisterna som ljög och förvanskade fakta för läsarna.

 

 

 

I sin artikel, "SD:s lögner – och svaren alla journalister bör ha koll på", påstår Medievärlden att SD levererade en lång rad "lögner" under partiets presskonferens inför budgetomröstningen förra veckan.

I samarbete med den vänsterradikala publicisten Johan Ehrenberg från ETC listar tidningens skribent Mikael Marklund de "grova felaktigheter" som Karlsson ska ha gett uttryck för.


Tino Sanandaji, som tidigare har avslöjat hur journalister på framför allt Dagens Nyheter har ljugit om och förvridit fakta kring invandringspolitiken, konstaterar på sin blogg att det rör sig om samma typ av fenomen även den här gången.Han listar fem punkter där tidningen gör felaktiga tolkningar eller hittar på fakta – bland annat genom att hänvisa till en OECD-rapport som felaktigt påstås visa att invandringen till Sverige är lönsam.


"Det finns fler faktafel i artiklarna som jag orkar inte ta nu. Jag mailade Mediavärlden igår om bad om en rättelse, men de har inte svarat", skriver Sanandaji.


Han konstaterar också att det är illa att en branschtidning används för att utbilda journalister att sprida lögner om invandringen.


"Om svenska journalister ljuger om plus och minus, hur ska allmänheten lita på de i komplexa frågor som invandringens effekt på ekonomin? Inga andra journalister har ifrågasatt ETC och Mediavärldens inkompetenta lögner. Många journalister, som Aftonbladets Pernilla Ericson fortsätter att okritiskt sprida ETCs (guide för journalister att ljuga om invandring) guide för journalister att granska lögner om invandring", konstaterar Tino Sanandaji.

 

 

Källa & Länk:  FriaTider

 

 

 

Länk:  Norsk media: Fakta om invandring som svensk media mörkar
Av Anders Leander - 8 december 2014 18:30Så här kommer svenska folket rösta den 22 mars!

 

 

 

 

 

Än är inte alla svenskar hjärntvättade tydligen!

 

 

 

Av Anders Leander - 8 december 2014 01:30Rasisten Hillevi Larsson (S) poserar stolt med Palestinapris där Israel är utraderat från kartan. Undrar vilka som är rasister, om inte socialdemokraterna.

 

 

Socialdemokraten rasisten Hillevi Larsson har fått pris för sitt engagemang i Palestinafrågan! Plaketen består av en karta där Israel är utraderat från jordens yta, vilket Larsson glatt poserar med! Snyggt!


 

Källa & Länk:  Exponerat

 

 

Av Anders Leander - 8 december 2014 00:45Tidningen Arbetarbladet, som erhåller drygt 20 miljoner kronor i presstöd från skattebetalarna, deklarerar nu att man inför extravalet till riksdagen i mars vägrar efterrätta sig de demokratiska spelreglerna.    

 

Tidningens chefredaktör Daniel Nordström deklarerar att man inför det utlysta extra valet till riksdagen i höst helt kommer att neka Sverigedemokraterna annonsutrymme.

 

 

                                                        

Daniel Nordström har tidigare profilerat sig som så vänsterradikal och SD-fientlig att t o m vanligtvis släpphänta Sveriges Radio inför valet i höstas tvingades sätta honom på avbytarbänken tillsammans med andra kända SD-hatare som Soran Ismail.


Nordström har även tidigare nekat SD annonsplats men då hävdat att han gjort det med bedömningar från fall till fall. I EU-valet i våras nekade han publicering av samtliga SD:s annonser med motiveringen att de allihop var rasistiska.


Nu tar Nordström steget fullt ut och säger nej till all annonsering från SD. Nordström menar att Sverigedemokraternas proklamerande av extra valet som ett slags folkomröstning om Sveriges extrema invandringspolitik legitimerar ett sådant beslut.

                                                                                                                                                                            

Trots att Sverige har 10 gånger så hög tärande asyl- och anhöriginvandring jämfört med snittet i EU och trots att asylmottagandet i Sverige nu fullständigt håller på att braka ihop, anser Nordström att frågan, precis som vid tidigare val, inte bör finnas på agendan när svenska folket går till valurnorna. Det multikulturalistiska massinvandringsexperimentets sociala ingenjörskonst skall fortsätta att implementeras utan att svenskarna ges möjlighet att ta ställning. Den som hävdar något annat ska stämplas som fascist och rasist och hindras att nå ut med sitt budskap till väljarna, bl.a som här genom att nekas annonsutrymme i media.


Arbetarbladet är tydligt S-märkt med påtaglig slagsida åt partiets radikala vänsterfalang. Tidningen kritiserades i valrörelsen 2014 för att samtliga journalister på order från Nordström tvingades lägga till det förklenande prefixet “rasistiska” i varje sammanhang där Sverigedemokraternas partinamn nämndes i nyhetsrapporteringen.

Troligen är Nordströms beslut samordnat med Socialdemokraternas nya policy att benämna SD som “nyfascistiska”. Det är oklart om detta förklenande epitet nu ska ersätta det tidigare “rasistiska” i Arbetarbladets politiska nyhetsrapportering.


I en kommentar till Avpixlat säger Nordström att han inte anser att 20 miljoner i presstöd från skattebetalarna förpliktar till att ta publicistiska beslut inför ett riksdagsval som ger alla partier samma möjlighet att nå ut till väljarna. Nordström vill inte svara på följdfrågan huruvida Nordström står upp för alla partiers lika värde eller anser att detta borde vara ett grundläggande krav för en publikation som ges ut på skattebetalarnas bekostnad.Källa & Länk:  AvpixlatVISST ÄR DET FANTASTISKT ATT VI HAR DEMOKRATI I SVERIGE!

 

 

 

 

Av Anders Leander - 7 december 2014 23:00 


Det kom två mejl! Brage Norin skriver: USAs statsskuld är nu 17,5 trillioner dollar‏!


BRICS-länderna har redan inlett ”avdollariseringen” i stor skala.

 

* Kina gör sig av med sina dollarberg på ett tusen olika sätt.

 

* Både Kina och Ryssland och en mängd andra stora ekonomier
i världen har slutat att köpa amerikanska skuldväxlar

 

* Amerikanska skuldväxlar kommer att bli värdelösa.

 

* Den sista militära supermakten på jorden är desperat.

 

USAs skuld är enorm. Det blir så när sedelpressarna tillåts gå dygnet runt och värdet som cirkulerar är luft. Luft som man sen tar ränta på! Halleluja vilken godispåse eliten har! Nu vill man gärna ha ett krig för att komma undan den röra som skapats.

 

Lär er om pengarna och därmed varför man startar krig.  Lincoln som driver bloggen Ett nytt penningsystem borde få Nobelpris i ekonomi! Läs detta inlägg åtminstone: DET FINNS INGEN HÖGER/VÄNSTER-POLITIK BARA FINANSPARASITISM:

 

Han skriver: ”För att förstå min argumentering måste man ha klart för sig hur ett skuldbaserat penningsystem, s.k kreditsystem fungerar. Det rådande systemet är i huvudsak ett rent skuldbaserat penningsystem med en liten svans av knappt existerande skuldfria pengar (kontanter).

 

Kanske är det lättast att snabbt kolla på den här korta filmen (på hans blogg min anm.) som förklara huvuddragen i ett skuld/kreditbaserat penningsystem och skillnaden till ett icke-skuldbaserat penningsystem.”

 

Bra mejl från Kalle: USA planerar krig mot Ryssland, förberedelserna sker via Ukraina (Irak är troligen en ”avledande manöver” för att vi ska förfäras över nåt annat?)……se denna video (åtminstone fram till 22:a minuten), den innehåller en mycket sanningsenlig beskrivning över tillvägagångssättet. Den visar också hur vår media används till att vilseföra oss om verkligheten, vi programmeras till att tro något annat än vad som verkligen sker.

 

Varning för mycket otäcka bilder men också mycket välformulerad fakta, se denna video och sprid…. Detta borde påtvingas alla våra politiker och de skulle sedan utfrågas om deras ställningstagande!


https://www.youtube.com/watch?v=mJuBSf9VscY


Läs även detta: The roots of evil in Jerusalem by Jerry Golden.Källa & Länk:  Parnassen
Av Anders Leander - 7 december 2014 15:30


Linnea Hylén: "Hur kan kritiken mot en trosåskådning, så som Islam, ses som hets mot folkgrupp när den precist kritiserar tron som sådan och inte en enskild grupp?".

 

 

Linnea Hylen

 

 

I den svenska debatten finns en nyttig självkritik och ett ifrågasättande av västerländska traditioner och trosåskådningar. Kristendomen och liknande samfund får utstå en svidande kritik när de inte följer de liberala värderingar, till exempel om HBTQ-frågor, som i dag ses som självklara i vårt allt mer toleranta samhälle.

 

LÄS MER: "Nej, inte ens Marcus Birro förtjänar att bli mordhotad"

 

Sedan upplysningstiden har rörelser för ett mer humanistiskt, sekulärt och tolerant samhälle haft kritik mot förlegade värderingar och dogmer som en central kärna. Detta är grunden för ett mer upplyst samhälle som granskar både nya och gamla ideal som inte följer den humanistiska bild som bygger på vetenskap, förnuft och jämställdhet.

 

Denna process är central och måste få rum att fortsätta. Därför ser jag med tveksamhet och besvikelse inför den motsatta utvecklingen i svensk debatt. Vi är duktiga på att ifrågasätta västerländska religioner och trosåskådningar, den sortens kritik är accepterad, men när en debattör öppet ställer samma fråga till icke-västerländska åskådningar, läggs locket på.

 

Att kritisera till exempel islam på samma sätt som vi gör med kristendom är ofta tabu. Att ifrågasätta dess ideal, normer och traditioner utifrån ett humanistiskt perspektiv sker sällan, utan att debattören möts med mothugg och anklagelser om rasism. När ifrågasättandet, som banade väg för vårt sekulära västerländskt samhälle, är tabubelagt och indirekt "förbjudet" saknar vi verktygen för att fortsätta med denna utveckling.


När kom vi till den punkt att det är indirekt ”förbjudet” att kritisera religion och föråldrade ideal som kan vara motsatsen till den humanistiska värdegrunden? Hur kan kritiken mot en trosåskådning ses som hets mot folkgrupp, när den precist kritiserar tron som sådan och inte en enskild grupp? Den största frågan kvarstår dock: hur kan vi tillåta denna utveckling?

 

För att nämna en aktuell händelse, twittrade Marcus Birro om att religionen islam på ett eller annat sätt är en del av majoriteten av all världens terrorism. Uttalandet möttes av en harang av åsikter som menade att Birro var en rasist och att hans uttalande var hets mot folkgrupp. Han blev även mordhotad ett flertal gånger, vilket ledde till att han valde att lämna debatten och skrivandet på obestämd tid.


Man kan fråga sig om hans åsikter stämmer överens med verkligheten, men en sak kvarstår: hans ifrågasättande av en icke-västerländsk religion, islam, var inte accepterat av etablissemanget. Att ifrågasätta kristendomen sker öppet utan problem och anti-demokratiska metoder som hot. Vi ser att kritiserande av religionen islam är en så tabubelagd fråga att debattörer blir mordhotade och uthängda som kvinnor under häxprocessen.

 

I ett sekulärt och demokratiskt samhälle kan vi omöjligen tolerera och acceptera bristen på kritik mot vissa religioner, medan andra får utstå den. Utelämnandet av kritik försvaras med att det är rasistiskt att kritisera en (icke-västerländsk) religion. Att ifrågasätta åskådningar som vi alltid gjort tidigare, måste även ske mot alla sorters påfund som kanske inte håller måttet utifrån humanistiska värderingar. Att ens påstå att en så elementär del av den sekulära tankeverksamheten skulle vara rasistisk är befängd, då det motsätter sig uppfattningen om att alla religioner och åskådningar ska behandlas på lika villkor.


Detta är vårt misslyckande att upprätthålla ett sekulärt och demokratiskt samhälle, och i framtiden vår bittert intjänade verklighet när vi försummat debattens fundament. Åsiktskorridoren är trång, men inte omöjlig att vidga. Det är med spänning som jag söker efter en vändning som står fast vid de sekulära principerna. Vi står härmed inför ett av de stora hindren mot en fortsatt progressivt, sekulär och förnuftsbaserad samhällsutveckling, dock kvarstår frågan: varför är vi inte kvar där än i dag?


Linnea Hylén

 

 

Källa  & Länk:   Nyheter24

 

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

52 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10
11
12 13
14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2014 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder

Blandad Rock´n Roll


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se