Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 10 december 2014

Vänstersnillet Lisa Magnusson i Metro: ”Svenskar förtjänar inte att ha det bättre än flyktingar”

Av Anders Leander - 10 december 2014 12:45Frågan är om det går att rädda Sverige alls från vansinnet? Varför vi frågar oss detta är inte så konstigt när det bor för många dårar i landet Absurdistan.

Och lejonparten av ”dårarna” är givetvis från den rödgröna sörjan som vurmar för anarki, samhällskaos, polishat och fri invandring.

 

 

 

                                                                                                                  Lisa Magnusson

 

Lisa Magnusson, kommunist och skribent hos tidningen Metro gör i dag ett nytt ”fantastiskt” utspel när hon får ordbajsa i ännu en svamlande flummig debattartikel á la Miljöpartiet:

”Det finns många skäl att älska Sverige. Visst finns det även en hel del som är dåligt, men på det stora hela är vårt land ett bra land, tryggt och välmående.


I höstens val fick Sverigedemokraterna tillräckligt många röster för att kunna fälla den nya regeringens budget, och partiet har dessutom passat på att meddela att det framöver tänker försöka lägga krokben för alla förslag som innebär invandring i någon större utsträckning.


Eftersom det är invandringsfrågan som utlöst det politiska bråket är det de som flyr från krigshärdar som i förlängningen riskerar att på riktigt drabbas om de övriga, förmodat anständiga, partierna inte kan komma överens sinsemellan.

Och överens är de inte på långa vägar ännu. De försöker inte ens bli det. Istället käbblar de om vems fel det är att den här exceptionellt jobbiga situationen med Sverigedemokraterna har uppstått. Alla vill ha makt, ingen vill ta ansvar.


Under andra världskriget tog vi emot nästan dubbelt så många krigsflyktingar per år som vi tar emot från Syrien, och då var vi dessutom betydligt färre och fattigare. Vi kan helt enkelt bättre.


Jo jag älskar mitt land. Men jag har fått allt gratis. Varken jag eller någon annan som är uppvuxna på denna lycksaliga plats har gjort ett enda dugg som innebär att just vi skulle ha mer rätt till en dräglig tillvaro. Det var ren och skär tur som gjorde att vi föddes i Sverige. Vi drog en vinstlott i livets tombola.”

eXp-kommentar: Lisa Magnusson verkar inte kunna se skillnaden på verkliga fattiga tacksamma krigsflyktingar utan krav, (från Europa under kriget), och fuskande, ljugande, bedrägliga, otacksamma, krävande asylsökare, (som det är i 90 procent av fallen), som konsekvent vägrar visa upp pass eller andra ID-handlingar för att hjälpa myndigheterna att se om de har asyl- eller flyktingskäl.


Dessutom är dessa asylsökare nästan uteslutande också muslimer som med islam som grund till slut kommer välta den västerländska kulturen i Sverige ner i havet för att sedan kunna ta över med sin kultur och ideologi. Hur många av de finska krigsbarnen, som verkligen var barn, krävde, gapade, hungerstrejkade eller hotade för att få finsk nationalrätt?


Hur många av de muslimska asylsökarna, som har råd att muta människosmugglare med hundratusentals kronor, kräver, gapar, hungerstrejkar och hotar för än det ena än det andra de KRÄVER i Nya Sverige?


Nädu Lisa Magnusson, ta du och jämför dessa flyktinggrupper från dåtidens krig mot nutidens. Hittar du EN ENDA gemensam nämnare, förutom att de kommer hit och inte kan vårt språk, så gör du det bra. Gör om gör rätt.

Offerkoftorna har tydligen varit på jätterea och Lisa Magnusson och hennes vänstersnillen till vänner har nog köpt allihop.


 

Källa & Länk:   Exponerat

 

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - Fredag 14 feb 11:55


Alternativ för Sverige synliggör EU-avgiften genom kostnadstickare Idag lanserar Alternativ för Sverige sidan vadkostar.eu som synliggör Sveriges EU-avgift i realtid. Genom att att sprida kunskap till allmänheten om medlemskapets svindlande kost...

Av Anders Leander - Lördag 1 feb 15:00

Nya experimentet: Elever får fluor i mjölken vilket kan göra oss slöare, ge oss långsammare hjärna, bidra till demens och att fluor är ett starkt enzymgift - Vad i helvete håller dom på med??? Varför vill dom förgifta våra barn?????? VAKNA SVENSKA...

Av Anders Leander - Söndag 12 jan 19:33

Kontantfria banker förbjuds. Storbankernas satsning på "kontantfria" kontor irriterar många. Men den 1 januari blir bankerna skyldiga att erbjuda viss kontanthantering i hela landet. Den nya lagen antogs av riksdagen på torsdagen och innebär att s...

Av Anders Leander - 20 december 2019 20:00


Till hösten väntar gymnasiestudier för den unga klimataktivisten Greta Thunberg.    I onsdags kom Greta Thunberg hem till sin hemstad Stockholm.   Den unga klimataktivisten Greta hade då varit borta från sitt hem i fyra månader, deltagit i ...

Av Anders Leander - 19 december 2019 10:00

    Svenska skolans framgång i PISA visade sig bygga på manipulerad data – mer än var fjärde svensk 15-åring deltog inte i testet. Och snart därefter kom det fram att Brottsförebyggande rådet systematiskt har manipulerat kriminaldata på upp...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

52 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10
11
12 13
14
15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2014 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder

Blandad Rock´n Roll


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se