Anders Leander i MÖNSTERÅS

Alla inlägg under maj 2014

Av Anders Leander - 12 maj 2014 07:46

 

 

95 % av alla asylsökande invandrare kommer enligt polisen till Sverige utan pass. Detta bedrägeri kan, enligt beräkningar, ha kostat svenska skattebetalare runt 10 000 miljarder kronor. 

Granskning Sverige kan avslöja den största rättsskandalen i svensk historia. Asylrätten står över svensk grundlag och sätter demokratins grundpelare, tanken om allas lika rätt och värdighet, ur spel. 


 

Länk till Video:  Asylbedrägerier


Granskning Sverige kan avslöja att regeringen har uppmanat polisen att inte utreda asylbedrägerier.
Det är alltså fritt fram för invandrare att ljuga, lämna vilseledande uppgifter, begå bedrägeri och göra urkundsförfalskning.

Granskning Sverige kan avslöja hur svensk åklagarväsen är genompolitiserat. Argument som att det är synd om de asylsökande och att det inte är någon idé att utreda eftersom det är omöjligt att bevisa, slår ut hela rättsväsendets grundprincip om likhet inför lagen.

Granskning Sverige ringer f d justitieminister Thomas Bodström för att fråga vem som bär ansvaret för att frågan inte ens gått till prövning i domstol. Thomas Bodström följer en socialdemokratisk tradition gentemot frågor som inte passar. Han lägger på luren.



Källa & Länk:   YouTube



Av Anders Leander - 10 maj 2014 07:08



Hänt i Sverige kräver: Deportera den iranska suggan Ametist Azordegan!

 

 

                                                                                                                             Foto:  Hänt i Sverige


Förlåt oss för att vi visar ett så frånstötande ansikte på denna artikel, men detta är den person som för två dagar sedan anklagade vänsterextremisten Janne Josefsson för att vara ”nazist”. Anledningen till att hon tyckte sig ha rätt att komma med detta angrepp var för att han inte tillräckligt hårt stämplade SvP som ”våldsbejakande nazister”, även om han insinuerade att de var det. Tydligen räcker det inte med att vara en så manipulativ vänsterextremist som Josefsson, man måste visst i varenda mening framställa oliktänkande som monster om man ska bli godkänd av vår nya ockupationsmakt.

 

Man blir rent äcklad när utländska suggor som denna ”Ametist” (Kalksten vore ett mer passande namn) tar sig ton i det offentliga rummet tack vare den privilegierade ställning de har där genom sin invandrarstatus. Under förra sommaren krävde suggan att Allsång på Skansen, ett av de finaste uttrycken för vår folkkultur, skulle innehålla mer hiphop, ett tilltag hon fördömdes för i alternativmedia. Suggan anser sig uppenbarligen ha rätt att styra och ställa i vårt samhälle, för alldeles innan detta hade hon även angripit radiostationen Rockklassiker för en simpel satirbild. Hennes attityd vet uppenbarligen inga gränser, det är hur invandrarna blir när de så vänjer sig vid att få allt de pekar på här i Sverige.


Men trots hur motbjudande dessa gärningar var fick hon ändå behålla sin anställning på statsradion. Tyvärr gör invandrare – särskilt suggor som denna – mycket bruk av så kallad ”public service”-media som plattform för deras antisvenska åsikter, se bara Soran Ismail. De tar liksom för givet att vi bara ska ligga platta inför deras skoningslösa anfall på oss, och samtidigt betala in skattemedel för att finansiera denna media.


Allt tycktes ändå förbli frid och fröjd för Kalksten tills hon gjorde något så hutlöst och imbecillt som att anklaga Josefsson för att vara nazist. För då började även vänstern fråga sig om de kanske hade närt en orm vid deras barm. Det är ju förstås inte vidare smart att gå till angrepp mot ett av de högsta hönsen inom så kallad ”public service” (läs: den statliga propagandaapparaten), så då krävde SVT en ursäkt.


Dessvärre fick hon ändå behålla sin förmånliga anställning trots detta övertramp, något många har ställt sig frågande inför. För att citera: ”Det som nu hänt kommer däremot inte att påverka Ametist Azordegans möjligheter att fortsätta göra program för Sveriges Radio.” Om en svensk anställd inom ”public service” med rätta hade anklagat Josefsson för att vara kommunist så skulle den personen ha fått gå, men det görs skillnad mellan grupper i dagens Sverige.


Tydligen har hon även tidigare medvetet brutit mot reglerna för ”public service” och blivit avstängd tillfälligt för detta, men har ändå fått ännu fler chanser. Den gången hade hon gjort lumpna angrepp mot Sverige inför riksdagsvalet 2010, trots att det inte är tillåtet för statsmedians anställda. Det är då förmånligt att vara invandrare i dagens Sverige, att kunna bete sig hur som helst och ändå förbli avlönad av samhället. Suggan har även tillägnats en egen Flashback-tråd.


För att avsluta, något vi frågat oss länge men inte fått svar på: Varför är iranska kvinnor alltid så jävla fula? Man förstår varför muslimerna kräver att deras kvinnor bär slöja!



Det är våldsamma reaktioner först från Ametist Azordegan på Twitter och sedan från bloggen Hänt i Sverige efter Janne Josefsson's Uppdrag Granskning av vänstervåldet i Sverige. Tydligen finns det inga gränser då en utlänning gör uttalanden, hon får till och med behålla jobbet och gå vidare, vilket är helt otroligt.

 

Hade detta nu varit en svensk som gjort dessa uttalanden, så hade den med all säkerhet varit arbetslös, polis anmäld för hets mot folkgrupp, rasist, nazist, högerextremist, ja listan kan nog göras lång.

 

Responsen på detta yttrande blev föga förvånande för Ametist Azordegan. Inom ett dygn hade hon nämnligen (enligt egen utsago) mottagit 12 st dödshot, 15 st hot om våldtäkt/sexuellt våld (som oftast beskrivs detaljerat) och 56 st mail med rätt grova anspelningar som berör hennes främmandeskap i Sverige.

 

Hur man kan tycka extremvänsterns våld är bra och att det är riktigt det dom gör, är för mig en gåta. Hur är man då funtad i huvudet???  För mig är allt våld fel oavsett vem det är.

 

 

 

Källa & Länk:   Hänt i Sverige

 

 

Av Anders Leander - 8 maj 2014 19:21

 

 

Avskum, Drägg, Pack, skall slängas ut ur landet Moderat & Sosse gråter ut om kriminella invandrare.


 


Länk till video:   Sosse & Moderat säger sin mening


Visst är det väl konstigt, när det är en Moderat eller en Socialdemokrat som uttalar sig om invandrare och använder orden Avskum, Pack, Drägg med mera då är det inte rasistiskt eller hets mot folkgrupp. Då är det helt legalt att använda dessa ord. Det rimmar liksom inte, får inte ihop den ekvationen riktigt??



Av Anders Leander - 8 maj 2014 10:27


Vänstersympatiserande rörelser ligger bakom en lång rad våldsbrott. Många mot personer med sympatier på den politiska högerkanten, Anna Jonsson från Svenskarnas Parti är en av de som har drabbats 11 gånger, men våldet drabbar också anhöriga och personer utan politisk anknytning.



 


Länk till video:  Det goda våldet


Vi kan ju också se att flera av de attacker, eller hembesök som de kallar dem, som de har gjort mot påstådda högerextremister har ju riktats mot människor som egentligen bara är kompis med högerextremister och umgås i samma krets men där vi inte kan se att det finns någon tillstymmelse till politisk aktivitet vare sig nu eller tidigare, säger Mathias Ståhle, journalist på Eskilstuna-Kuriren.


Janne Josefsson har granskat politiska extremister sedan länge. Han menar att Svenskarnas partis demonstration i Eskilstuna under första maj 2012 var en vändpunkt för vänstergrupperna, mot mer organiserat och systematiskt våld.


Länk till NEO:  Vänsterextremisterna är inga goda hjältar


Enligt Mathias Ståhle kommer de flesta politiskt motiverade attackerna från den extrema vänsterkanten.

Att de flesta attackerna kommer ifrån vänstern det är glasklart, vi pratar 95-5 om vi räknar i procent. De 5 % är när Svenskarnas Parti försvarar sig mot extremvänsterns våld mot dem.


 


Bara de senaste 18 månaderna har det i Mälardalen skett minst 50 attacker med politiska förtecken.


Efter Uppdrag Gransknings program blev Janne Josefsson kallad för nazist av en SR-profil. Undrar vad människor använder sina hjärnor till idag? Ametist Azoredegan gick till hårt angrepp på Janne Josefsson på Twitter efter onsdagens "Uppdrag granskning". "Kan inte Janne Josefsson bara komma ut som nazist/SVP en gång för alla?" skriver hon bland annat.

 

Länk till FriaTider:  Journalister på SVT sympatiserar med Revolutionära Fronten 

 

Man kan ju undra vad Ametist Azoredegan har huvudet till, att sätta mössan på eller? Det verkar inte bättre iallafall. Man kan ju också undra hur Robert Aschberg, Mona Sahlin, med flera kändisar tänker då de sympatiserar och stödjer detta extrema vänsterpack??? 



Källa & Länk:   svt.se




Av Anders Leander - 8 maj 2014 09:45

 

 

Något man alldeles för ofta hör från nationellt sinnade är att en röst på det nationalistiska Svenskarnas parti skulle vara ”bortkastad”. Resonemanget går ofta i stil med att SvP ändå inte kommer komma in i riksdagen nästa val, och därför är det bättre att rösta på något parti som redan är i riksdagen och som kanske är lite mindre dåligt än de sju andra.


 


Förutom det inbyggda feltänket i att inte rösta på ett parti för att de inte redan har stor framgång, när man egentligen borde rösta på ett parti för att möjliggöra deras framgång, så finns det ett flertal andra felaktiga slutsatser i ett sådant resonemang.


Min huvudtes är att många av dessa underliga slutsatser grundar sig i att vi svalt alldeles för mycket av den ”demokratiska” propagandan. Vi har köpt bilden att det är vid valurnorna som förändringar i samhället sker, vilket så klart inte är sant. Det som sker vid valurnorna är snarare i bästa fall en manifestation av de förändringar som redan skett i samhället genom opinionsbildande arbete från intresseorganisationer, media och myndigheter.


Arbetet med att förändra hur människor betraktar världen, och där med i förlängningen samhället, pågår dagligen. Det är genom att förstå detta som vi också kan förstå hur vi kan använda valen, och vår enskilda röst, som ett verktyg i den förändringen.


Varje röst som läggs på Svenskarnas parti innebär ökad legitimitet för den nationalistiska saken, större ekonomiska resurser och en klapp på axeln till de hundratals nationalistiska aktivister som offrat all bekvämlighet för att arbeta för vårt gemensamma bästa. Alla dessa tre beståndsdelar är livsavgörande för att kunna skapa plattformar där man kan påverka ännu fler människor vilket i längden faktiskt är det enda sättet att förändra samhället på riktigt.


När partier som Sverigedemokraterna väljer att göra avkall på nationalismen och ideologiskt närma sig etablissemanget ursäktas det ofta med ”taktik” för att ”vinna fler röster”. Problemet är att man då inte har förändrat något, förutom möjligtvis sin egen bekvämlighetsgrad och lönecheck. Att förändra sin politik och ideologi till rådande samhällsklimat är det som med rätta bör kallas för populism, och är något för karriärister och makthungriga ombytliga politikerbroilers.



En sann ideologisk rörelse som vill förändra samhället på riktigt väljer istället att stå fast, klar och tydlig i sina ideologiska ställningstaganden och arbeta med opinionsbildande verksamhet för att få samhällsklimatet att närma sig partiet. Det finns en avgörande skillnad här.


Därför är ingen röst på Svenskarnas parti bortkastad. Rösten handlar inte om att ge direkta förändringar i parlamenten, rösten handlar om att ge förutsättningar för svensk nationalism att kunna förändra på riktigt. Däremot är det så att varje röst som inte läggs på Svenskarnas parti är, ur nationalistisk synvinkel, bortkastad. Den röst som hade kunnat hjälpa till att skapa förutsättningar för svensk nationalism läggs istället på något annat parti i hopp om någon omöjlig quick fix eller läggs inte alls i hopp om mirakel.


Ingen röst på Svenskarnas parti är bortkastad. Tvärtom kan det vara den viktigaste investeringen du någonsin gjort.



Dan Eriksson




Källa & Länk:  Motgift



Av Anders Leander - 3 maj 2014 08:31

 

 

STOCKHOLM Den sionistiska och svenskfientliga kartläggningsorganisationen Expo har i åtminstone två år huserat på hemlig adress. Nu har dock basen för deras smutsiga verksamhet avslöjats. Se karta:   "Gustavslundsvägen 151 F, Bromma, Stockholm"


 

                      Svenskfientliga Expos lokaler.                                                          Foto: Nordfront


Den statsunderstödda, svenskfientliga och sionistiska kartläggningsorganisationen Expo har under många år trakasserat oliktänkande, nationalister och dissidenter i syfte att stigmatisera dessa och skrämma dem till tystnad.


Detta har gjort organisationen mycket impopulär och på grund av den avsky som många känner gentemot Expo och dess medarbetare så har man sedan drygt två år tillbaka huserat på hemlig adress som få har känt till.


Nu kan dock Nordfront avslöja att kartläggningen och trakasserierna av oliktänkande svenskar sker ifrån Gustavlundsvägen 151 F (på plan 4 och 6), i Bromma, Stockholm. Adressen är bekräftad som den korrekta av den statliga myndigheten Svenska Institutet (SI), som av misstag råkat skriva ut Expos adress i ett pressmeddelande.


Stiftelsen Expo finansieras bland annat med pengar från avlidna svenskar utan arvingar, pengar från judiska riskkapitalister, skattemedel från olika myndigheter och donationer från företag och stiftelser.

Samtliga anställda på Expo får sekretessmarkering, det vill säga skyddad identitet. I styrelsen för Expo sitter bland annat juden Robert Aschberg och den ökända politikern Mona Sahlin.


Exakt hur många svenskar Expo har i sina omfattande kartläggningsregister är oklart, klart är dock att mycket har kommits över genom kriminell verksamhet som dataintrång och liknande metoder. Enligt Expo själva handlar det om drygt 25 000 dokument som man har i sitt ”digitala arkiv”, och som man bygger på hela tiden.

Länk till NF:  Här kan ni läsa  Nordfronts avslöjande i sin helhet.




Källa & Länk:  Realisten





Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards