Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 13 april 2014

Till regerings- och riksdagsledamöter samt PK-medierna & medlöpare

Av Anders Leander - 13 april 2014 17:14

         

 

INSÄNDARE: De känslokalla och cyniska… - I Sverige befinner sig mellan 80 000-100 000, (lågt räknat), svenska ungdomar mellan 16 och 25 år i vad som kallas utanförskap. 

 

Det innebär att de saknar arbete, får inte utbildning (inte minst praktisk sådan som lärlingsjobb, vilka tusentals eftersöker och Björklund lovat dem men inte bryr sig). De får inget till egen försörjning och saknar givetvis bostad.

Detta måste givetvis ställas mot hur invandrarna behandlas. Dessa får kost och logi och en penningsumma för livets övriga nödvändigheter. Vi vet att tillståndet bland de svenska ungdomar som lever i ”utanförskap” är miserabelt. Stor psykisk ohälsa, risk för missbruk men också självmordstankar hos många vilka ofta också leder till självmord.

Trots detta får vi så gott som varje dag se och höra politiker ständigt uttala sig om, ”att vi måste ta in fler invandrare etc”!


Ingen kommer på tanken hur vi kan ha råd att ta in en ökad mängd invandrare när vi inte har råd att ge vår egen ungdom en anständig framtid!


I stället har man formulerat om Per Albins motto om att ”ingen skall vara styvbarn i vårt land”. Nu har politikerna medvetet gjort svensk ungdom till styvbarn. Ni tycker ni är smarta. Genom att jaga och försöka tysta invandrarkritiker hoppas ni kunna dölja det fruktansvärda svek ni nu genomför mot landets egen ungdom.

Medan ni för omvärlden högljutt ropar ut vilka fantastiska humanister ni är håller en stor del av Sveriges ungdom på att gå under. Givetvis är detta ett fantastiskt hjältemod och humanism ni visar. Självklart är det inte i första hand era barn och barnbarn som drabbas.


Eftersom man nu i era kretsar nästan aldrig söker jobb grundat på kompetens utan får dem genom kollegalitet så drabbas ju inte era barn och barnbarn. Inte heller är det era barn som måste söka sig till grannländerna för att få jobb.


Jag tänker nu själv ge mig ut på torget och demonstrera mot massinvandringen, (jag är 82 år), så länge ni så uppenbart sviker svensk ungdom. Risken att bli nedslagen av era humanistiska ”invandrarkramare” är givetvis stor.

 

 

 

 

Dessa stoltserar visserligen över att de tillhör vänstern men trots detta uppträder på ett sätt som vi av tradition betraktar som extrem våldsinriktad högerextremism. Och eftersom de tillåts gå i samma demonstration som Stefan Löfven måste de väl vara vänster trots sin våldsbenägenhet?


Första maj kan väl också vara en bra dag att informera svenska folket om hur vår ungdom behandlas. Kanske som en motvikt mot alla invandrarkramare som återigen kommer att visa sin solidaritet mot invandrare men vända svensk ungdom ryggen.


Född i en statarstuga med klassresan bakom mig har jag lärt mycket av livet. Utöver denna rika erfarenhet och kunskap om världen har resan också varit som en lång psykologilektion.


Efter att ha mött alla personlighetstyper från såväl arbetar- som överklass har jag lärt mig mycket om människors personlighet. Bl a har jag funnit att det odiskutabelt finns ynkryggar, fegisar, opportunister, hycklare, lögnare etc i båda klasserna.


Dessa uppräknade verkar i dag finnas med råge bland politiker, myndighetspersoner och mediafolk. Därför är Sverige mer och mer på väg in i ett sjukdomstillstånd där sanningen inte får uttryckas eller berättas. Där i stället lögnen och manipulationen av verkligheten blivit de nämnda gruppernas normala uttryckssätt.


Men efter att ha levt ett långt liv vet jag att förr eller senare kommer sanningen att berättas och konformismens lakejer att historiskt få sin dom.


/Olle Ljungbeck, Gävle

 

 

Källa & Länk:   Exponerat

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<< April 2014 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards