Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 7 april 2014

SvP istället för SD

Av Anders Leander - 7 april 2014 22:45

 


Det var viktigt för svensk politik och samhällsdebatt att Sverigedemokraterna (SD) fick representation i riksdagen i valet 2010: etablissemanget skakades om och den offentliga debatten öppnades upp för frågor som det svenska folket länge har pratat om privat, men som massmedierna tidigare har tystat ner. Nu tvingas politikerna och medierna i större utsträckning än tidigare ta hänsyn till vad folket egentligen tycker. Men stämmer SD:s politik verkligen överens med den bild som de fått i debatten?


Tyvärr vill SD inte skapa ett svenskt Sverige. Även om det finns många genuina nationalister inom partiet på olika nivåer, så har partiledningen andra ambitioner – de vill exempelvis ha fortsatt invandring och menar att vem som helst kan bli svensk. Detta kan inte svenskarna acceptera. Om det ens ska finnas något Sverige kvar om femtio år, så måste vi driva en ärlig och helhjärtad nationalistisk politik som alltid sätter svenskarnas intressen främst.

Varför bör du då välja att stödja det växande Svenskarnas parti (SvP) snarare än riksdagspartiet Sverigedemokraterna? Det finns många anledningar till att göra ett sådant val och syftet med denna text är inte att göra en fullständig genomgång av alla dessa anledningar utan istället vill vi ge dig ett par goda argument:


1) Du vill ha ett svenskt Sverige. SD vill inte stoppa invandringen utan enbart minska den, detta innebär att SD är nöjda med andelen invandrare i Sverige idag och vill dessutom att det skall bli ännu flerinvandrare i Sverige genom att släppa in ytterligare ungefär 10 000 invandrare varje år. I längden innebär en sådan politik att svenskarna kommer vara i minoritet i Sverige och det löser på inga sätt dagens mångkulturella problem. SvP vill istället stoppa invandringen, utvisa alla kriminella invandrare, avveckla det multietniska samhället på ett ansvarsfullt sätt och införa en återvandringspolitik enligt principen sist in – först ut. Svenskarnas väl och ett harmoniskt Sverige är SvP:s högsta prioritet.


2) Du anser att svenskarna är värda en framtid. Ledningen för SD förespråkar något de kallar för ”öppen svenskhet” där de påstår att ”vem som helst kan bli svensk”. Jimmie Åkesson upprepar gång på gång att det enbart är en fråga om värderingar när det gäller vem SD anser är svensk, invandring av kristna syrianer till Sverige är ett exempel på invandring som ledningen för SD ser positivt på. Svenskarnas parti däremot står upp för att svenskar tillhör ett folkslag på biologisk grund och värderar svenskarnas framtid högt. Vem som helst kan inte bli svensk, lika lite som vem som helst kan bli japan. SvP vill ha en så positiv utveckling som möjligt i Sverige, med så goda förutsättningar som möjligt för den svenska befolkningen – inte en utveckling till ett Sverige där afrikaner, araber, asiater osv tillåts bli i majoritet och räknas som svenskar så snart de lyckats få svenskt medborgarskap.

Om du stödjer de ovanstående punkterna men fortfarande tror att SD kan påverkas till något bättre och att SD skulle kunna utveckla sin politik till en mer nationalistisk politik på sikt (trots att SD-ledningen ständigt avvecklat nationalismen i takt med att SD:s stöd har ökat) så finns all anledning att ändå välja att stödja och rösta på Svenskarnas parti:


A) Du tror att SD kan förbättras och vill påverka dem till en mer svenskvänlig politik. Ifall du tror att det går att påverka SD:s ledning till en mer svenskvänlig politik så är det effektivaste sättet att göra detta genom att rösta på och stödja Svenskarnas parti. På så vis sätter du press på SD-ledningen att i högre grad förespråka svenskarna när allt fler svenskvänliga röster vinns över till ett sant nationalistiskt alternativ på grund av att SD för en invandringsliberal politik. Partistyrelsen för SD utesluter idag personer från partiet om de är allt för kritiska mot invandring och börjar de inse att SvP är en växande utmanare bland invandringskritiker kommer ledningen för SD sannolikhet att tvingas förbättra sin politik för att inte förlora allt för mycket stöd.


B) Du vill sända en kraftfull signal om att det är nog. Ju snabbare Svenskarnas parti – som för en kompromisslös nationalistisk politik på etnisk grund – växer, desto fler kommer få upp ögonen för att missnöjet med den förda politiken växer bland befolkningen. Reaktionerna på ett växande SvP blir garanterat kraftigare än de som ett stöd till SD resulterar i, så vill du göra en politisk markering så kraftig som möjligt bör du stödja SvP istället för SD.

Att ha Sverigedemokraterna i riksdagen är ett uttryck för svenskarnas vilja till förändring, svenskarna är inte nöjda med hur samhället utvecklar sig idag och på så sätt går det att säga att SD:s inträde i riksdagen är ett steg i rätt riktning. För att få ordning på samhället krävs dock att en politik förs som ligger i linje med vad de flesta samhällskritiker förespråkar och Svenskarnas parti är partiet som rakryggat står upp för och företräder ett Sverige som skall styras av och för svenskarna, där svenskarnas kortsiktiga såväl som långsiktiga intressen sätts i första rummet.


Svenskarnas parti är en växande opposition mot riksdagens strutspolitik där det hellre väljs att gömma huvudet i sanden än att prata om lösningar på problemen. Varje bidrag och varje ny medlem i Svenskarnas parti påskyndar partiets utveckling. 

 

I Svenskarnas parti gör Du skillnad.

 

 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 20:24


Är Europas folk på väg att revoltera mot EU-kolossen?   EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen hotade med hårda åtgärder mot Italien långt innan valdagen, baserat på opinionsundersökningar vars prognoser inte föll henne i smaken. Bry...

Av Anders Leander - 2 oktober 2022 19:30

Majoriteten av britterna vill att Liz Truss avgår – omröstning Över en tredjedel av de tillfrågade moderaterna vill också att statsministern slutar.         Mer än hälften av britterna vill att premiärminister Liz Truss avgår, visa...

Av Anders Leander - 1 oktober 2022 18:00

  Attacken riktade sig mot bilar som försökte ta sig in i en ryskkontrollerad del av Zaporozhyeregionen, enligt den lokala administrationen.   Minst 24 människor dödades och 36 skadades när ukrainska styrkor slog till mot en flyktingkonvoj på f...

Av Anders Leander - 28 april 2022 19:30


Konflikten eskalerar nu på bägge sidor. Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov varnar för ett tredje världskrig.           Det är ”helt legitimt” för Ukraina att identifiera mål i Ryssland att attackera. Det säger Storbr...

Av Anders Leander - 22 april 2022 16:30


Ryssland hotar att använda kärnvapen mot Sverige och Finland om de går med i NATO.   Ryssland varnar för att Finland och Sverige går med i Nato det skulle innebära nya utplaceringar av kärnvapen till Östersjöområdet.   Varningen kom i ett ...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

69 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<< April 2014 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Arkiv

Länkar

RSS

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Nej till NATO

    


Ovido - Quiz & Flashcards