Anders Leander i MÖNSTERÅS

Direktlänk till inlägg 3 april 2014

Islam och dess hot mot vår västerländska civilisation

Av Anders Leander - 3 april 2014 13:00

Efter att ha fördjupat mig i denna fruktansvärda vidskepelse vid namn Islam finns det ytterligare belägg för dess hot mot vår västerländska civilisation. Afganistan har en lag som ger gifta män rätt att våldta sina hustrur i hemmet. Denna så kallade religion eller rättare sagt sjuka ideologi är ett fruktansvärt hot och bör behandlas därefter. Den muslimska slöjan är jämförbar med hakkorsflaggan. Enligt Koranen om man följer vad som bokstavligt står där blir man ju mörkrädd. 

 

Det finns två sorters människor, nämligen rättrogna muslimer och otrogna, som egentligen är rättslösa. De senare skall alla brinna i helvetets eld och Allah skall minsann se till så att brasan inte slocknar. Alla kristna tillhör de otrogna på grund av att de sätter Jesus som Guds son, vita hundar som skall dö. Ingen kan vara Gud utom Allah och Muhammed är hans profet! 

Koranen förespråkar mord på oliktänkande, förnedring av kvinnor, handkapning av tjuvar, heligt krig och hedersmord. Men det finns, i dagens samhälle speciellt i vårt kära Sverige, en motvillighet att diskutera Islam, och att ifrågasätta den, och därför hamnar debatten i skymundan tills den exploderar. 

 

 

 

Vi har lyckats avtrubba Kristendomen genom att oförskämt diskutera den, men så fort det kommer till Islam är vi tysta. Vi vet vad vi tycker, men svensken vågar inte säga det högt för rädslan att bli kallad rasist. När pressfrihet, en av de mest fundamentala grundpelarna inom demokrati är under attack. Självklart blir det så att bägaren till sist rinner över här i Sverige. 

Är kostnaderna för invandring idag vettiga och vill svenska folket verkligen lägga ner så mycket på detta ? Men det finns ju ingen statistik i Sverige vad invandring kostar och speciellt inte om vilka som kostar mest. 

 

Det finns uppgifter om nettokostader från 50 - 250 miljarder per år vilka man kan få fram genom att översätta utländska underökningar till svenska förhållanden. 250 miljarder är 1/3 av hela statens årliga budget ! Politikerna vågar inte ta fram denna statistik för de vet att de skulle åka ut från riksdagen i nästa val. 

Man kan tycka vad man vill om Lars Vilks konst. Men de muslimska fundamentalister som inte förstår att vi svenskar lever i en demokrati, får kritisera en religion och till och med kränka dess utövare, men inte hetsa mot en folkgrupp, dessa är faktiskt ett hot mot vår yttrandefrihet.

 

 


När man hörde vad publiken på Uppsala universitet skrek under Lars Vilks föreläsning "Du är en gris! Hund sen anfalls han och folk skriker "Allah" och "Mu-ham-med, Mu-ham-med" samtidigt som polisen brottas med åhörare som vill stoppa Lars Vilks från att tala. Då har det faktiskt gått för långt.

 Men ändå är det tyst från många politiker och journalister. Hur många yttrade sig om detta? Hur många skriver om yttrandefriheten i tidningarna i dag? Yttrandefriheten står på spel och den är viktig att försvara i Sverige. 

 

 

 

Dessa politiker i sjuklövern och svenskar som försvarar detta måste vara idioter. Det enda som kan rädda sverige är att vi i Svenskarnas Parti kommer in i riksdagen 2014 med dunder och brak innan det är för sent för oss, innan hela sverige rasar. 

 

 

VART ÄR VI PÅ VÄG? ÄR DET SÅ HÄR VI VILL HA DET??


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anders Leander - Fredag 14 feb 11:55


Alternativ för Sverige synliggör EU-avgiften genom kostnadstickare Idag lanserar Alternativ för Sverige sidan vadkostar.eu som synliggör Sveriges EU-avgift i realtid. Genom att att sprida kunskap till allmänheten om medlemskapets svindlande kost...

Av Anders Leander - Lördag 1 feb 15:00

Nya experimentet: Elever får fluor i mjölken vilket kan göra oss slöare, ge oss långsammare hjärna, bidra till demens och att fluor är ett starkt enzymgift - Vad i helvete håller dom på med??? Varför vill dom förgifta våra barn?????? VAKNA SVENSKA...

Av Anders Leander - Söndag 12 jan 19:33

Kontantfria banker förbjuds. Storbankernas satsning på "kontantfria" kontor irriterar många. Men den 1 januari blir bankerna skyldiga att erbjuda viss kontanthantering i hela landet. Den nya lagen antogs av riksdagen på torsdagen och innebär att s...

Av Anders Leander - 20 december 2019 20:00


Till hösten väntar gymnasiestudier för den unga klimataktivisten Greta Thunberg.    I onsdags kom Greta Thunberg hem till sin hemstad Stockholm.   Den unga klimataktivisten Greta hade då varit borta från sitt hem i fyra månader, deltagit i ...

Av Anders Leander - 19 december 2019 10:00

    Svenska skolans framgång i PISA visade sig bygga på manipulerad data – mer än var fjärde svensk 15-åring deltog inte i testet. Och snart därefter kom det fram att Brottsförebyggande rådet systematiskt har manipulerat kriminaldata på upp...

Presentation


Anders Leander i Mönsterås

INFO OM BLOGGEN

Detta är en Nationalistisk blogg och inget annat, oavsett vad tidningar och media skriver "en blogg som återskapar artiklar som media och tidningar inte vill att du ska läsa"
scriptkoder.com

Translate blogg

Här kan du fråga mig

52 besvarade frågor

Skicka ett email till mig!

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28 29
30
<<< April 2014 >>>

Sök på Google

Läsvärda Bloggar

Kommentera eller fråga mig!

Skriv gärna på kommentarsfältet eller ställ en fråga till mig...
scriptkoder.com

Sök i bloggen

Inlägg

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Blogkeen
Följ Anders Leander i MÖNSTERÅS med Bloglovin'

Gästbok

MediaCreeper

MediaCreeper

Creeper

Creeper

Bidrag till bloggen

Alla bidrag är välkommna, stora som små, så att bloggen kan hållas igång!

Swisha till:  0730708892

SWEXIT

           SVERIGE UT UR EU 

Vesselfinder

Blandad Rock´n Roll


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se